Πάρης Ανδρέου: "Δεν υπάρχουν δικαιολογίες"

Με γραπτή δήλωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Πάρης Ανδρέου απολογείται στον κόσμο της Σαλαμίνας



Αναλυτικά:

Αγαπητοί φίλοι, θα ήθελα να απολογηθώ στον μεγάλο κόσμο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου για την σημερινή παρουσία και ήττα της ομάδας μας. Δυστυχώς η αλήθεια είναι ότι δεν ανταποκριθήκαμε στη κρισιμότητα του σημερινού παιχνιδιού και φυσιολογικά χάσαμε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την σημερινή μας εμφάνιση.

Την ίδια στιγμή όμως θα ήθελα να καλέσω όλο των κόσμο της αγαπημένης μας ομάδας να παραμείνει ψύχραιμος και να μείνει κοντά στην ομάδα μας, στους ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους που όλοι μαζί έχουμε θέσει. Παράκληση μου, είναι να αποφεύγονται μηδενιστικές τάσης και συμπεριφορές που δεν αρμόζουν σε αυτό που χτίσαμε φέτος όλοι μαζί. Τέτοιες συμπεριφορές μόνο κακό μπορούν να προκαλέσουν στην Ομάδα μας. Το παρελθόν πρέπει να μας διδάξει . Μόνο μονιασμένοι μπορούμε να πετύχουμε. Εμείς από την πλευρά μας ως Διοίκηση, θα κάνουμε τα πάντα για να επαναφέρουμε την ομάδα μας στις επιτυχίες αρχής γενομένης από το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι. Πρέπει όλοι μαζί να μείνουμε κοντά στην ομάδα μας. Είμαστε μέσα στους στόχους μας και πρέπει να παραμείνουμε εκεί μέχρι το τέλος. TOGETHER WE CAN CHANGE EVERYTHING!

Keywords
Τυχαία Θέματα