Παρελθόν από τη Ρόμα ο Γκαρσία

Τη λύση του συμβολαίου του μέχρι πρότινος τεχνικού της ομάδας, Ρούντι Γκαρσία, ανακοίνωσε και επίσημα η Ρόμα. Αναλαμβάνει ο Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Παρελθόν από τον πάγκο της Ρόμα μετά από 2μιση χρόνια αποτελεί και επίσημα ο Ρούντι Γκαρσία. Ο Γάλλος τεχνικός "πλήρωσε" το μάρμαρο των τελευταίων κακών εμφανίσεων των "τζιαλορόσι", με την ομάδα να μετράει μόλις 1 νίκη στα τελευταία 10 παιχνίδια.

Ο Γκαρσία ανέλαβε τις τύχες του ιταλικού συλλόγου

τον Ιούνιο του 2013 και αμέσως έφερε αέρα ανανέωσης. Η Ρόμα ξεκίνησε τη σεζόν με τον Γάλλο στον πάγκο με 10 νίκες σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα, επίτευγμα που αποτέλεσε ρεκόρ, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει τον τίτλο στο φινάλε, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση πίσω από τη Γιουβέντους. Μια θέση που όμως της έδωσε το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.

Το καλοκαίρι του 2014 οι "τζιαλορόσι" με τον Γκαρσία στο τιμόνι μπήκαν δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, αποκτώντας παίκτες όπως οι Ιτούρμπε, Αστόρι, Μανωλάς, Σανάμπρια, Κεϊτά και Κόουλ. Πλέον μένει να δούμε ποιο θα είναι το μέλλον του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας, Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος έδειχνε μέχρι στιγμής πως ήταν με το ένα πόδι εκτός "Ολίμπικο".

Η Ρόμα έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για τον αντικαταστάτη του. Αυτός θα είναι ένα γνώριμο πρόσωπο, με μεγάλη εμπειρία από τους πάγκους. Ο λόγος φυσικά για τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο οποίος είχε προπονήσει τη Ρόμα κατά την τετραετία 2005-2009 και είχε κατακτήσει δύο Κύπελλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα