«Ποτέ μην λες ποτέ» (βιντεο)

Τι κι αν το πέρασμα του από την Κύπρο δεν ήταν μεγάλο, τι και αν πέρασαν έξι μήνες από τότε που έφυγε.

Οι φίλοι της Ομόνοιας και όχι μόνο, δεν τον ξεχνούν. Ο λόγος για τον Μίκαελ Ποτέ, ο οποίος ταξίδεψε από την Τουρκία για να παραλάβει το βραβείο από την Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου το βραβείο του πρώτου σκόρερ της περσινής περιόδου. Ο πρώτος επιθετικός του «τριφυλλιού» μίλησε και φωτογραφήθηκε με πολύ κόσμο, μοίρασε αυτόγραφα και μίλησε

και στην κάμερα του Σίγμα.

Η Κύπρος είναι πάντα στην καρδιά του, όπως και η Ομόνοια η οποία του έδωσε την ευκαιρία να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του, ενώ ερωτηθείς αν θα επιστρέψει κάποια μέρα απάντησε, σε άπταιστα ελληνικά.

«Είμαι ικανοποιημένος που επέστρεψα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Η περσινή χρονιά ήταν πολύ καλή για εμένα νομίζω. Πρώτος στόχος ήταν μια καλή πορεία στο Europa League, πήγαμε καλά αλλά είχαμε άσχημο τέλος. Είμαι όμως χαρούμενος για την περσινή ρονιά και είμαι χαρούμενος που είμαι και πάλι εδώ».

Η Κύπρος είναι σπέσιαλ μέρος για εσένα. Πέρσι έκανες μια σπέσιαλ χρονιά και αποτέλεσε το εισιτήριο για την Τουρκία
«Το είπα και πριν, ευχαριστώ την Ομόνοια. Μου έδωσε πολλά, δούλεψα και εγώ σκληρά. Ακολουθώ την πορεία της Ομόνοιας, ακολουθώ και το κυπριακό πρωτάθλημα. Μιλώ για την Κύπρο και στην Τουρκία. Είμαστε πρεσβευτές του ποδοσφαίρου και μέσω του ποδοσφαίρου στέλνουμε πολλά καλά μηνύματα».

*Είμαι σίγουρος ότι σε ακολουθούν και αρκετοί φίλοι της Ομόνοιας…

Ναι, ναι. Παίρνω πολλά μηνύματα από την Κύπρο. «Έλα πίσω στην Ομόνοια», «Έλα πίσω στην Κύπρο». Ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Είμαι και στην Τουρκία χαρούμενος. Παίζω σε ένα πολύ καλό σύλλογο, είναι καλό για την καριέρα μου. Πάντα όμως αυτό που λέω, είναι «ποτέ μη λες ποτέ» (στα ελληνικά)».

Keywords
Τυχαία Θέματα