Η εκστρατεία της Hyundai “A Message to Space”

Η εντυπωσιακή διαφημιστική εκστρατεία της Hyundai “A Message to Space”, κέρδισε το βραβείο “One Show Automobile Advertising of the Year”, στην κατηγορία Online Video by One Club and NAIAS.

Το βραβείο αποτελεί ένα από τα πιο νέα του είδους για δημιουργική διαφήμιση και βίντεο και απονέμεται κάθε χρόνο σε επτά κατηγορίες, περιλαμβανομένων

Έντυπης, Υπαίθριας, Τηλεοπτικής, Διαδικτυακό Βίντεο κλπ. Η απονομή του βραβείου έγινε στη διάρκεια του North American International Auto Show 2016.

Από τη μέρα της ανάρτησης του, το “A Message to Space” έγινε το επίκεντρο σχολιασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σ’ όλο τον κόσμο. Με 70 εκατομμύρια views στο YouTube (https://youtu.be/3EOAXrTrsOE) μάζεψε 30 και πλέον παγκόσμια βραβεία, περιλαμβανομένων των Cannes Lions, Clio και New York Festival.

Επιπρόσθετα, το βίντεο έτυχε θερμής υποδοχής από τηλεοπτικούς σταθμούς σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων οι ABC, NBC, FOX, TV, Canada CTV, Australia Channel 9, China CCTV κλπ. Το γεγονός έτυχε επίσης ευρείας κάλυψης από έγκυρα περιοδικά (TIME, People, Forbes) και διαδικτυακούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους.

Τελευταία, το “A Message to Space” ονομάστηκε TOP VIDEO 2015 από το Automotive News. Το πρωτοποριακό βίντεο αφηγείται την ιστορία του πώς η Hyundai έστειλε με ένα κορίτσι 13 χρόνων, μήνυμα στον αστροναύτη-πατέρα της. Στο βίντεο, 11 αυτοκίνητα Genesis, έγραψαν ένα γιγάντιο μήνυμα επιφάνειας 5,55 τετραγωνικών χιλιομέτρων, στην αποξηραμένη λίμνη Delamar, στη Νεβάδα των ΗΠΑ. Ένα μήνυμα το οποίο ο πατέρας του κοριτσιού μπόρεσε να δει και να φωτογραφήσει τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό στον οποίο βρισκόταν.

Keywords
Τυχαία Θέματα