«Παραποιημένα από χάκερ όσα κυκλοφόρησαν για Μπέκαμ»

Εκπρόσωπος Τύπου του Ντέιβιντ Μπέκαμ τοποθετήθηκε αναφορικά με το θέμα που προέκυψε με τον Βρετανό σούπερ σταρ και τον ήθελε να εμφανίζεται δυσαρεστημένος από τη συνεργασία του με τη Unicef κι άλλους φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Όπως ισχυρίστηκε συνεργάτης του «Μπεκς», τα e-mail τα οποία παρουσιάστηκαν ως... διαρροές και ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, εκλάπησαν από χάκερ και μάλιστα παραποιήθηκαν

για να παρουσιάσουν κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό ισχύει.

Κάποια από τις... καταγγελίες που φερόταν ν' αντιμετωπίζει ο Μπέκαμ, ήταν και η άρνησή του να ταξιδέψει με δικά του έξοδα, απαιτώντας από τη Unicef το ποσό των 7.740 ευρώ για να «πετάξει» σε business class.

«Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η Unicef έχουν άριστη συνεργασία εδώ και 15 χρόνια. Ο οργανισμός David Beckham 7 Fund έχει συγκεντρώσει και δωρίσει εκατομμύρια λίρες για παιδιά σε όλο τον κόσμο. Έχει διαθέσει ενέργεια, χρόνο και χρήματα, τηρώντας τη συνεργασία του με τους φιλανθρωπικούς οργανισμούς και μάλιστα, όταν αγωνιζόταν στην Παρί, διέθετε όλο τον μισθό του στη Unicef» ανέφερε ο εκπρόσωπος του παλαίμαχου αστέρα των γηπέδων.

Keywords
Τυχαία Θέματα