Ο όρος για να ανανεώσει ο Κάρικ με τη Γιουνάιτεντ

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας "Sun", οι διοικούντες την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον Μάικλ Κάρικ υπό έναν όρο.

O Μάικλ Κάρικ, παρότι διανύει το 35ο έτος της ηλικίας του, παραμένει ένα σημαντικό "γρανάζι" στα πλάνα του Ζοζέ Μουρίνιο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει σε τεράστια εκτίμηση τον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς θεωρεί πως μπορεί

να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στη μεσαία γραμμή, αλλά και να μεταδώσει το πνεύμα του νικητή στους νεότερους ποδοσφαιριστές.

Γι' αυτό το λόγο, ήδη έχει ανάψει το πράσινο φως προκειμένου οι διοικούντες την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να του καταθέσουν πρόταση ανανέωσης. Το υπάρχον συμβόλαιο ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι κι οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένοι να επεκτείνουν τη συνεργασία με τον Καρίκ γι' ακόμα μία σεζόν.

Βέβαια, σύμφωνα με τη "Sun" για να υπάρξει... happy end στις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών θα πρέπει ο 35χρονος χαφ να χαμηλώσει αισθητά τις οικονομικές απαιτήσεις του. Βάσει του τρέχοντος συμβολαίου, ο Κάρικ αμείβεται με 7.200.000 ευρώ ετησίως.

Όμως, οι ιθύνοντες τον αγγλικό σύλλογο δεν πρόκειται να προσφέρουν περισσότερα από 4.000.000 ευρώ. Αν ο Κάρικ μείνει ικανοποιημένος απ' την πρόταση, τότε θα παραμείνει κάτοικος Μάντσεστερ. Σε διαφορετική περίπτωση θα αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα