Παραιτήθηκε «πυροβολώντας» ο λεγόμενος «υφυπουργός» Παιδείας

Από τη θέση του λεγόμενου «υφυπουργού» παιδείας παραιτήθηκε ο Ασίμ Ιντρίς, ενώ με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφήνει αιχμές εναντίον της λεγόμενης «κυβέρνησης» του ψευδοκράτους για προσπάθειες φίμωσης του.

Σύμφωνα με τα τ/κ ΜΜΕ, ο Ιντρίς, μέλος του Κόμματος Κοινοτικής Δημοκρατίας, έγραψε στην ανάρτηση του ότι, «Δεν πορεύτηκα ποτέ μου σε ένα δρόμο που δεν πιστεύω. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να κρατώ τις υποσχέσεις μου. Έγινε προσπάθεια φίμωσης μου αλλά εγώ δεν σιώπησα. Έπρεπε να

πληρώσω το τίμημα και το έκανα. Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξω την άποψη μου και στηρίζω με κάθε μου δύναμη τις υποσχέσεις που έδωσα στην χώρα αυτή και θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι τα πιστεύω μου».

Ο Ιντρίς προκάλεσε αντιδράσεις όταν σε δηλώσεις του σε τουρκοκυπριακή εφημερίδα τον Δεκέμβριο του 2017 είπε ότι στηρίζει το κλείσιμο του θρησκευτικού λυκείου και στήριζε και την δωρεάν παιδεία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ασίμ Ιντρίς αναγκάστηκε να παραιτηθεί από την διεύθυνση ενός ιδιωτικού κολεγίου για να μπορέσει να είναι «υποψήφιος» στις παράνομες «βουλευτικές» εκλογές.

ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα