Η άνοδος των... Ευρωπαίων και το διπλό ταμπλό

Σε διπλό ταμπλό είναι αναγκασμένοι να λειτουργήσουν μέχρι τον Δεκέμβριο ΑΕΚ και Απόλλωνας, με την πρόκριση τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, να τους έχει στην πρίζα για τέσσερις μήνες.

ΑΕΚ και Απόλλωνας θα πρέπει να κουβαλήσουν δύο… καρπούζια σε μία μασχάλη και αυτό θα πρέπει να γίνει και με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας. Από τη μία οι υποχρεώσεις στο εγχώριο πρωτάθλημα και από την άλλη μία αξιοπρεπή παρουσία στους ομίλους της δεύτερη τη τάξη διοργάνωση, οι δύο ομάδες καλεστούν να δώσουν αρκετά παιχνίδια, με την ΑΕΚ

μάλιστα να δίνει και ένα περισσότερο αυτό του Σούπερ Καπ.

Σωφρόνης Αυγουστή και Άντονι Ιραόλα έχουν φροντίσει να γεμίσουν τα ρόστερ τους, λόγω των πολλών παιχνιδιών, θα χρειαστεί όμως σωστή διαχείριση, ανάσες και ξεκούραση εκεί που χρειάζεται ώστε η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι να παρουσιάζεται καλύτερη και πιο έτοιμη ν' ανταπεξέλθει σε όλο αυτό. Ο Απόλλωνας σαφώς και είναι πιο έμπειρος λόγω της τέταρτης συμμετοχής του σε φάση ομίλων, η ΑΕΚ όμως επίσης δείχνει έτοιμη και ας είναι μόνο η δεύτερη της φορά.

Οι υποχρεώσεις στην Ευρώπη για τις δύο μας ομάδες που θα μας αντιπροσωπεύσουν αρχίζουν στις 20 Σεπτεμβρίου με τον Απόλλωνα να αγωνίζεται εκτός έδρα με την Λάτσιο και την ΑΕΚ εντός με αντίπαλο τη Ζυρίχη για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων. Ο Απόλλωνας που θα μπει στη φάση των ομίλων από την 119η θέση (ανέβηκε τρεις) και 10000 βαθμούς με τους τρεις χιλιάδες από αυτούς να τους έχει μαζέψει φέτος στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Τώρα, η ΑΕΚ βρίσκεται 28 θέσεις κάτω από τη λεμεσιανή ομάδα σε αυτή την κατάταξη με 7000 βαθμούς, ενώ στη μέχρι τώρα πορεία έχει μαζέψει 4000. Η ΑΕΚ που είναι σαφώς βελτιωμένη με άνοδο 64 θέσεων από την περσινή περίοδο, κάτι απολύτως φυσιολογικό αφού μπήκε στη φάση ομίλων αήττητη.

Πάνω από την ΑΕΚ βρίσκεται η ουκρανική ομάδα FC Chornomorets Odesa με 20 βαθμούς περισσότερους, ενώ από τον Απόλλωνα στη θέση 118 είναι η En Avant Guingamp με 1000 βαθμούς παραπάνω.

Keywords
Τυχαία Θέματα