Παραιτήθηκε ο σύμβουλος του Κώστα Χαμπιαούρη

Την παραίτησή του από τη θέση του Συμβούλου του Υπουργού Παιδείας υπέβαλε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Σκαλιάς.

Διαβάστε επίσης: Τι αναφέρει ο Γιώργος Σκαλιάς στο Sigmalive για την παραίτησή του

Να αναφερθεί ότι ο Γιώργος Σκαλιάς είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός και πρώην πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ, ο οποίος διορίστηκε σύμβουλος του Υπουργού Παιδείας Κώστα Χαμπιαούρη.

Ο πρώην πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ,

από στέλεχος του ΔΗΚΟ έγινε στέλεχος του ΔΗΣΥ, στηρίζοντας την υποψηφιότητα του Νίκου Αναστασιάδη στις Προεδρικές.

Επιστροφή των μαθητών είχαμε σήμερα στα σχολεία, μετά την 48ωρη απεργία των εκπαιδευτικών της ΠΟΕΔ, της ΟΕΛΜΕΚ και της ΟΛΤΕΚ κι ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι μεσολαβητικές προσπάθειες της ΣΕΚ και των οργανωμένων γονέων για άρση του αδιεξόδου.

Στις 10:00 Το πρωί θα συνέλθουν σε χωριστές συνεδρίες τα Κεντρικά Διοικητικά Συμβούλια των τριών οργανώσεων.

Ακολούθως θα παρακαθίσουν σε κοινή σύσκεψη στις 12:00 το μεσημέρι για επανεκτίμηση της κατάστασης και για να λάβουν αποφάσεις για τα επόμενα βήματα τους. Στις 18:00 θ' ανακοινώσουν από κοινού τις αποφάσεις τους.

Για προβοκάτσια και παιχνίδι επικοινωνίας έκανε λόγο ο Φίλιος Φυλακτού, μιλώντας στη εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Πρωτοσέλιδο».

Ο κ. Φυλακτού ανέφερε ότι κάποιοι στο Κυβερνητικό σχήμα δεν θέλουν ομαλοποίηση της κατάστασης, αναφέροντας πως προβαίνει σε αυτή τη δήλωση με πλήρη συνείδηση, συμπληρώνοντας «ζήσαμε πολλά».

Τηλεφωνικώς κλήθηκε να απαντήσει η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος Κλέλια Βασιλείου, στις δηλώσεις του Προέδρου της ΠΟΕΔ Φίλιου Φυλακτού για τον επικοινωνιακό μηχανισμό της κυβέρνησης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», η Κλέλια Βασιλείου ανέφερε ότι με έκπληξη άκουσε τον κύριο Φυλακτού να ανεβάζει ξανά τους τόνους μιλώντας για μεγάλα κομμάτια στο επικοινωνιακό κομμάτι της κυβέρνησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα