Παραδόθηκε το VW Polo στη μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού Sigmalive & Unicars

Σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Ήρθε και Έδεσε» της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, έγινε η παράδοση του VW Polo στην κ. Ανδρούλα Αργυρού, τη μεγάλη νικήτρια στον διαγωνισμό του Sigmalive σε συνεργασία με την Unicars.

Η παράδοση του αυτοκινήτου έγινε ζωντανά μέσα από τις εγκαταστάσεις

του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ από την Advertising Manager του Sigmalive Network, κ. Δέσποινα Ευσταθίου και τον κ. Κωνσταντίνο Ανανιάδη, Marketing Manager της Unicars, οι οποίοι δήλωσαν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι για τη συμμετοχή των αναγνωστών, δίνοντας την υπόσχεση για ακόμη μεγαλύτερες συνέργειες στο μέλλον.

Η κ. Ανδρούλα ιδιαίτερα συγκινημένη, ευχαρίστησε για ακόμη μια φορά για αυτό το τεράστιο δώρο, το οποίο μάλιστα όπως είπε, ήρθε την κατάλληλη στιγμή, αφού η κόρη της, Αναστασία θα γιορτάσει σύντομα τα 18α γενέθλιά της.

Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμά της παράδοσης:

Να θυμίσουμε ότι οι αναγνώστες του Sigmalive Network είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα VW Polo αξίας €15.000, απαντώντας σωστά σε μια ερώτηση και συμπληρώνωντας τα στοιχεία τους στην φόρμα συμμετοχής που υπήρχε σε σχετικό άρθρο. Η μεγάλη τυχερή αναδείχθηκε μέσα από κλήρωση που έγινε ζωντανά στο στούνιο της εκπομπής «Ήρθε και Έδεσε» στις 11 Ιανουαρίου.  

Συγχαρητήρια στην μεγάλη νικήτρια από όλη την ομάδα του Sigmalive και καλοτάξιδο το VW Polo!

Keywords
Τυχαία Θέματα