Φονικό Αθηένου: Στην εγκαταλειμμένη πολυκατοικία ο 32χρονος (pics-vid)

Για υπόδειξη σκηνών στην εγκαταλελειμμένη πολυκατοικία βρίσκεται αυτή την ώρα ο 32χρονος Αιγύπτιος, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Σίγμα, Μιχάλη Κυβιδιώτη.

Η πολυκατοικία βρίσκεται στην είσοδο της Λευκωσίας πλησίον του Ολυμπιακού Μεγάρου, σημείο όπου από νωρίς το πρωί  της Τρίτης (23/3) μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων απέκλεισαν το σημείο και μάζεψαν διάφορα τεκμήρια, που αφορούν την ίδια υπόθεση.

Πρόκειται για κουβέρτα και σεντόνι, με τα οποία ήταν σκεπασμένο το θύμα.

   Ξετυλίγοντας το κουβάρι της υπόθεσης, διαφαίνεται ότι το θύμα είχε ριχθεί μετά το έγκλημα σε οχετό εγκαταλελειμμένου κτιρίου. Μετά την παρέλευση 5 μηνών, ο φερόμενος δράστης μετέφερε την σορό στην νεκρή ζώνη, με την βοήθεια του στενού του φίλου, που στο τέλος τον κατέδωσε στην αστυνομία.

Σημειώνεται ότι ενώπιον Δικαστηρίου σήμερα οδηγήθηκαν τρεις ύποπτοι οι οποίοι τέθηκαν υπό οκταήμερη κράτηση.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτονται, οι δυο εκ των τριών υπόπτων δεν παραδέχονται εμπλοκή ενώ παράλληλα αλληλοκατηγορούνται για το ποιος είχε σχέση μαζί με τη δολοφονημένη γυναίκα.

Αυτό που σοκάρει όμως από τα γεγονότα της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι αφού η γυναίκα δολοφονήθηκε και θάφτηκε σε χωράφι στη νεκρή ζώνη της Αθηένου ακολούθως δυο εκ των τριών υπόπτων επέστρεψαν προκειμένου να της ρίξουν καυστικό οξύ. Ο τρίτος ύποπτος εμπλέκεται όπως όλα δείχνουν στην προμήθεια των άλλων δυο με το καυστικό οξύ.  

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης

Αθηένου/Αποκαλύψεις σοκ: Τη δολοφόνησαν&επέστρεψαν να της ρίξουν καυστικό οξύ

Φονικό Αθηένου:Την έκρυβαν σε υπόνομο πριν την μεταφέρουν στη Νεκρή Ζώνη (vid)

Πτώμα Αθηένου: Γεωργικός εκσκαφέας εντόπισε το πτώμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Keywords
Τυχαία Θέματα