Παραδόθηκε μετά από διαπραγματεύσεις ο 38χρονος

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΟΠΛΟ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗ, ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥ
ΑΙΣΙΟ τέλος είχε το θρίλερ με πρωταγωνιστή ένοπλο ναρκομανή, ο οποίος είχε ταμπουρωθεί στην οικία του στην περιοχή της Ανθούπολης στη Λευκωσία, μετά από μαρτυρίες για απειλές κατά γειτόνων και πυροβολισμούς.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 16:40 χθες το απόγευμα ο ένοπλος παραδόθηκε στους αστυνομικούς, μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις στις οποίες συμμετείχαν και προσωπικοί του φίλοι, που είχε ο ίδιος καλέσει μέσω των

διαπραγματευτών να προσέλθουν στο σημείο.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, σε συναγερμό έθεσε τη Δύναμη χθες γύρω στις 13:40 το μεσημέρι ο 38χρονος άνδρας ο οποίος βγήκε από το σπίτι του και με κυνηγετικό όπλο πυροβόλησε στον αέρα και απειλούσε να σκοτώσει τη γειτόνισσά του. Στη συνέχεια, μπήκε και πάλι στο σπίτι του, όπου και κλειδώθηκε.

Την καταγγελία στην Αστυνομία έκανε η θεία του 38χρονου δράστη, με την οποία υπήρχαν προστριβές και την απειλούσε με κυνηγετικό όπλο, όντας σε κατάσταση αμόκ.

Έσπευσαν αμέσως οι Αρχές
Οι Αρχές τέθηκαν αμέσως σε συναγερμό, προτρέποντας τους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν στα σπίτια τους για λόγους ασφαλείας, ενώ δυο περιπολικά της ΜΜΑΔ έσπευσαν τάχιστα στο σημείο. Εκεί βρέθηκαν επίσης σε χρόνο ρεκόρ διαπραγματευτές του Αστυνομικού Σώματος, οι οποίοι, μαζί με φίλους και συγγενείς του υπόπτου, κατέβαλαν προσπάθειες προκειμένου να κάνουν τον 38χρονο ναρκομανή να παραδοθεί.

Ο ρόλος των φίλων και των συγγενών ήταν καταλυτικός, καθώς αποτέλεσαν στην ουσία τον δίαυλο επικοινωνίας της Αστυνομίας μαζί του. Τα μέλη της ΜΜΑΔ δεν πραγματοποίησαν έφοδο στην οικία του 38χρονου, αφού αυτή δεν κρίθηκε αναγκαία δεδομένου ότι δεν κρατούσε ομήρους.

Οι γείτονες, εμφανώς αναστατωμένοι, αδυνατούσαν να πιστέψουν τα όσα εκτυλίσσονταν μπροστά στα μάτια τους, καθότι το πρωί, οπότε ο δράστης έφτιαχνε το αυτοκίνητό του, τίποτα δεν προμήνυε τις εξελίξεις. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για χρήστη ναρκωτικών ουσιών που έφερε κυνηγετικό όπλο, με το οποίο πυροβόλησε στον αέρα τρεις φορές.

Όπως ανέφεραν στο SigmaLive οι γείτονες, η μητέρα του υπόπτου που κατοικεί στο σπίτι βρίσκεται εκτός Λευκωσίας, ενώ η σύζυγός του, αλλοδαπή, βρίσκεται εκτός Κύπρου αυτές τις ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα