Παπαδοπούλου για σεξ.κακοποίηση ανήλικης:«Tο παραμύθι ήταν η σωτηρία της»

Από σημερινή απόφαση για καταδίκη για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού κρατάμε το πιο κάτω. Το παιδί μίλησε όταν διδάχθηκε την Κίκο και το Χέρι. Όταν κάποιος της μίλησε για τον κανόνα του εσώρουχου και για τα «καλά και κακά μυστικά». Αυτή ήταν η σωτηρία της, αναφέρει σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Πρόεδρος του Συμβουλίου «Φωνή», Αναστασία Παπαδοπούλου σχολιάζοντας τη σημερινή καταδίκη 76χρονου στην Πάφο που κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικη συγγενή του.

Διαβάστε επίσης: Ποινή φυλάκισης σε 76χρονο που παρενοχλούσε σεξ. ανήλικη-Το βιβλίο έναυσμα

Συγκεκριμένα αναφέρει: Αυτή ήταν η σωτηρία της. Επειδή πριν δεν μπορούσε να γνωρίζει. Αυτή είναι η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση που ζητάμε να εφαρμοστεί ιδιαίτερα σε αυτές τις μικρές ηλικίες. Αυτά είναι τα εφόδια που ζητάμε να δουούν στα παιδιά μας για να μπορούν να προστατεύσουν τον εαυτό τους αλλά και να σπάσουν τη σιωπή τους. Πιστεύω είναι καιρός όλοι οι γονιοί να το απαιτήσουν για την προστασία των παιδιών μας.

«Σημειώνεται ότι έναυσμα για να μιλήσει η ανήλικη για την κακοποίηση της, αποτέλεσε η διδαχή του εκπαιδευτικού παραμυθιού «Η ΚΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ» σχετικό με την προστασία των παιδιών από ανεπιθύμητα αγγίγματα, το οποίο η ανήλικη διδάχθηκε στο δημοτικό σχολείο όπου φοιτούσε.»

Δείτε σε βίντεο το διδακτικό παραμύθι που έδωσε έναυσμα στην ανήλικη να προχωρήσει σε καταγγελία.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα