Π.Ανδρέου: «Αδικούνται τα Σωματεία που δεν εμπλέκονται»

Συνάντηση με την ηγεσία της ΚΟΠ για να εκφράσουν τις θέσεις τους όσον αφορά τις ποινές που τους επιβάλλουν για τα στημένα θα έχουνε τις επόμενες μέρες τα Σωματεία του Β’ γκρουπ. Μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Πάρης Ανδρέου αναφέρθηκε στην συνάντηση ενώ παράλληλα μίλησε και για τα αγωνιστικά και διοικητικά της ομάδας του.

Αναλυτικά είπε:

Για την συνάντηση των Σωματείων δήλωσε αρχικά: «Ακούστηκαν διάφορες απόψεις. Υπάρχουν προβληματισμοί, κάποιοι νιώθουν ότι αδικούνται

και η δική μας θέση και άποψη την οποία τονίσαμε είναι πως θα πρέπει να γίνει μια συνάντηση να μπουν κάποια πράγματα κάτω ώστε να βρεθούν οι λύσεις. Δεν ξέρω εάν θα βρεθεί η σωστή λύση αλλά θεωρώ πως θα προσπαθήσουμε για την χρυσή φόρμουλα. Οι ποινές είναι αυστηρές και εμείς είμαστε από τους ένθερμους υποστηρικτές αυτού. Υπάρχει όμως προβληματισμός. Νιώθουν κάποια σωματεία ότι αδικούνται επειδή δεν εμπλέκονται στα στημένα. Θα πρέπει να διαφοροποιηθούν οι κατηγορίες».

Για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας απάντησε: «Η ομάδα έχει δείξει ανοδική πορεία, υπάρχει περισσότερο πάθος και συγκέντρωση. Αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, σκοράρουμε και παίρνουμε αποτελέσματα. Ο προπονητής πέρασε την φιλοσοφία του και θέλουμε να συνεχίσουμε με τέτοιες εμφανίσεις μέχρι το τέλος».

Για την Γενική Συνέλευση είπε: «Υπολογίζουμε ότι θα γίνει μέχρι το τέλος Μάϊου όμως θα οριστεί την επόμενη βδομάδα. Θα χρειαστεί μια περίοδος για να αναλύσουμε το πλάνο και αν θα παραμείνουμε στο Σωματείο».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον προγραμματισμό: «Ο Μάκης Παπαϊωάννου έχει άλλα δύο χρόνια και σκοπός μας είναι να συνεχίσει γιατί θεωρούμε το έργο του πετυχημένο. Μπορεί αν υπήρχαν κάποιες λανθασμένες επιλογές όμως η παρουσία του θεωρούμε πως είναι ιδιαίτερα καλή και θέλουμε να συνεχίσει. Συνεχίζει τον προγραμματισμό και θα δούμε ανάλογα με τον προϋπολογισμό πως θα συνεχίσουμε με τις κινήσεις μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα