Παναγιώτου: "Δεν μπορούμε να μιλούμε"

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής διάσκεψης Τύπου, ο Νίκος Παναγιώτου εμφανώς απογοητευμένος ανέφερε -ευγενικά- στους δημοσιογράφους ότι δεν θα δεχθεί ερωτήσεις.

Σήμερα σαφώς πιο ήρεμος και με καθαρό μυαλό μίλησε στο Ράδιο Πρώτο. Ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας έδωσε συγχαρητήρια στην Ανόρθωση για τη νίκη της, ανέλυσε το χθεσινό παιγνίδι και τόνισε ότι δεν μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα διότι θα το … πληρώσει.

«Μετά το αριθμητικό πλεονέκτημα η Ανόρθωση ανέβασε ρυθμούς και δίκαια πήρε τη νίκη. Μέχρι το 60’ είχαμε την υπεροχή στον αγωνιστικό

χώρο, ήμασταν καλά οργανωμένοι και δεν έχω κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε σε κάποιες φάσεις που δημιουργήσαμε. Δηλώνω περηφάνια για τους ποδοσφαιριστές μου».

Στη συνέχεια ο κ. Παναγιώτου δήλωσε: Μετά τον αγώνα ρωτήθηκα από δημοσιογράφο αν έχω παράπονα από τη διαιτησία. Εμείς δεν μπορούμε να μιλούμε διότι πληρώνουμε. Αντιθέτως εσείς (δημοσιογράφοι) μπορείτε να μιλάτε χωρίς κόστος.

Να σας δώσω ένα σημάδι για να αντιληφθείτε πως νιώθουν τα παιδιά στον αγωνιστικό χώρο. Όταν ολοκληρώθηκε το παιγνίδι άκουσα πολλά γιατί αλλά λυπούμε που δεν μπορώ να απαντήσω. Δεν πιστεύω ότι αυτή η ομάδα θα μπλέξει. Βέβαια θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες».

Ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό κομμάτι«Έχουμε πρόβλημα στο γκολ, θα δουλέψουμε για να το βελτιώσουμε. Είναι όλοι τελικοί. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι η Σαλαμίνα παίζει για τη φανέλα και την ιστορία της. Παίζουμε με όλους το ίδιο. Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιγνίδια.

Το κομμάτι Νέα Σαλαμίνα με έκανε πιο σοφό και έμπειρο, αλλά καθόλου απογοητευμένο.

Στη συνέχεια ο κ. Παναγιώτου υπογράμμισε ότι οι ποδοσφαιριστές του δουλεύουν με ζήλο και θέληση, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον κόσμο και τη διοίκηση για την υπομονή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα