«Πάμε Κήπο!» στο Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας

Ο Δήμος Λευκωσίας ανακοίνωσε σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015 σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

Οι δημότες και οι επισκέπτες της πρωτεύουσας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ξεχωριστές βραδιές με τραγούδια, χορούς, κινηματογραφικές ταινίες, θεατρικές παραστάσεις, φαγητό και ειδικές εκδηλώσεις για παιδιά.

Στη δημοσιογραφική διάσκεψη ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης επισήμανε ότι στόχος των εκδηλώσεων είναι η

αναζωογόνηση και η αξιοποίηση του Δημοτικού Κήπου για να μπορέσουν οι δημότες και οι επισκέπτες της πόλης να απολαύσουν μοναδικές στιγμές.

Η πρόεδρος της Πολιτιστικής Επιτροπής του Δήμου Λεώνη Ορφανίδου αναφέρθηκε στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων και τα καλοκαιρινά βράδια με τις Τετάρτες να συνδέονται με χορό και κίνηση, οι Πέμπτες με κινηματοθέατρο, οι Παρασκευές με τέχνη, δημιουργία και γαστρονομικές απολαύσεις και τα Σάββατα με μελωδία και μουσική.

Η κ. Ορφανίδου αφού ευχαρίστησε τους χορηγούς, τη Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα και την εταιρεία Wargaming, τον χορηγό επικοινωνίας CITY Free Press.com.cy και το δίκτυο Εθελοντών Λευκωσιάζω.

Εκ μέρους του μεγάλου χορηγού, της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας ο κ. Σταυρινίδης δήλωσε ότι «είναι με μεγάλη χαρά που δεχθήκαμε την πρόσκληση να είναι ο Συνεργατισμός ο Μέγας Χορηγός της πρωτοποριακής αυτής ιδέας η οποία θα μετατρέψει για τρεις μήνες το δημοτικό κήπο της Λευκωσίας σε πάρκο τέχνης, αίθουσα χορού, άθλησης και κινηματογράφου. Σε ένα μεγάλο υπαίθριο εστιατόριο με μουσικές να πλημμυρίζουν τις δροσερές βραδιές της πρωτεύουσας.»

Οι εκδηλώσεις αρχίζουν στις 7:00μ.μ. και η είσοδος είναι δωρεάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα