Απόλλων: Έχει να κερδίσει πολλά

Μπορεί το νικηφόρο 4-0 του πρώτου αγώνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» να έχει γύρει για τα καλά της πλάστιγγα της πρόκρισης προς τη πλευρά του Απόλλωνα, ωστόσο οι «κυανόλευκοι» έχουν και... πολλά άλλα ερεθίσματα νίκης και στη σημερινή ρεβάνς με την Τρακάι.

Πρώτιστο ζητούμενο βεβαίως παραμένει η επισφράγιση του εισιτηρίου πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Απ’ εκεί και πέρα σημειώνουμε τη προσπάθεια ανάβασης της ομάδας στις βαθμολογίες τη ΟΥΕΦΑ, κι αφ’ εταίρου την εδραίωση της καλής ψυχολογίας που

επικρατεί στο στρατόπεδό της ενόψει και της συνέχειας. Όποιος και να βρεθεί ενώπιον της ( με τη βοήθεια της διοίκησης της Καμπάλα στο Αζερμπαιζάν θα βρεθεί απόψε για «κατασκοπεία» του αγώνα με την Κουκαρίτσκι ο διευθυντής σκάουτινγκ της, Γιώργος Καβάζης).

Ο τεχνικός του Απόλλωνα, Πέδρο Εμάνουελ, ζήτησε από τους παίκτες του να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να ξεπεραστούν χωρίς απρόοπτα οι όποιες αντιξοότητες συναντήσει η ομάδα απόψε, κόντρα στην αποφασιστικότητα των Λιθουανών για τιμητική εμφάνιση-νίκη, αλλά και στις ιδιαίτερότητες του αγωνιστικού χώρου του «LFF Stadium» (συνθετικός χλοοτάπητας). Σημειώνουμε πως στο σημερινό ματς ο Αγκολέζος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γ.Μερκή, Ρέινολντς, Βασιλείου, Χάμπο Κυριάκου, Γκιέ, Παπουλή, Χρ. Αντωνίου, Πίττα και Νούνο Λόπες. Βάση δεδομένων λοιπόν, είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα. Εκτίμησή μας είναι πως κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται και πάλι ο Μπρούνο Βάλε. Στη θέση του δεξιού μπακ, απόντος του Νούνο Λόπεζ, θεωρούμε πως θα αγωνισθεί ο Στυλιανού. Αριστερό μπακ θα είναι ο Ελίζιο και στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται οι Φρέιρε και Σιμόες. Στη μεσαία γραμμή σίγουρη είναι η συμμετοχή των Γκουγιόν και Σακέτι, ενώ την άλλη θέση διεκδικούν με τις ίδιες αξιώσεις οι Ντα Σίλβα και Στογιάνοβιτς. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται και πάλι ο Κολοκούδιας ενώ δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Ζοάο Πέδρο στο δεξί άκρο της επίθεσης και του Φάρλεϊ Ρόσα στο αριστερό, απόντος του Φώτη Παουλή.

Από δικής του πλευράς πάντως ο τεχνικός τη Τράκαι, Βάλτας Ουρμπόνας, σε σχετικές του δηλώσεις στον Λιθουανικό Τύπο ανέφερε πως οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις που δημιουργεί το σκορ του πρώτου αγώνα και αυτό μπορούν να το πετύχουν μόνο με μία διεθνή νίκη. Για το σκοπό προορίζει την ομάδα του να αγωνισθεί με καθαρά επιθετικό σχηματισμό, με Μαμάεφ και Αρσακιάν δίδυμο στην επίθεση(4-4-2).

Ευχαριστούμε τον χορηγό μας, Global Collage !!
Με τον πιστοποιημένο και αξιολογημένο κλάδο μηχανικής αυτοκινήτων ,και με κρατική χορηγία !!
Και τους Υποστηρικτές μας :
Πέψης και Υιός , διαχωρισμοί οικοπέδων
Η πηγή… και για αγορά οικοπέδων !!!
Και Τα καταστήματα ανταλλακτικών KAPODISTRIAS,

Keywords
Τυχαία Θέματα