Παγιδευμένος στην Κύπρο ο διαβόητος Ουκρανός playboy με τα μοντέλα του (ΦΩΤΟ)

Ένας διαβόητος Ουκρανός playboy λέει ότι έχει μείνει συντετριμμένος αφού εγκλωβίστηκε στην Κύπρο με όμορφες γυναίκες τις οποίες αποκαλεί «Butt Squad».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Star, o Vitaliy Grechin, ο τύπος πίσω από το σκάνδαλο των ριψοκίνδυνων φωτογραφιών στο Ντουμπάι το περασμένο καλοκαίρι, γιόρταζε τα 42α γενέθλια με κορίτσια από τη Ρωσία και την Ουκρανία, ηλικίας μεταξύ 18 και 23 ετών, όταν ξέσπασε πόλεμος στη χώρα του.

Η ομάδα έμεινε σε «απόγνωση» και πολλοί έχουν χάσει φίλους και συγγενείς και από τις δύο πλευρές της σύγκρουσης και δεν μπορούν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, καθώς οι πτήσεις είχαν ακυρωθεί από και προς τις δύο χώρες.

Ο Vitaliy, ο οποίος κατάγεται από το Κίεβο της Ουκρανίας, είπε: "Είναι πολύ δύσκολο ξέρετε, είναι πραγματικά δύσκολο. Είναι επίσης δύσκολο να αποκοπεί κανείς από τις επιχειρήσεις, τις τράπεζες, την οικογένεια, οτιδήποτε άλλο στην Ουκρανία.

«Βλέπουμε μια χώρα να κομματιάζεται, τις ζωές των ανθρώπων να καταστρέφονται και το μέλλον τους. Έγινε επίσης αποστολή να σωθούν αυτοί οι άνθρωποι από την εμπόλεμη ζώνη με σχεδόν όλους να κλαίνε, λέγοντας ότι άνθρωποι που γνωρίζουν έχουν πεθάνει.

«Ο κόσμος μου άλλαξε στη μέση της νύχτας όταν τρία κορίτσια που έκλαιγαν έτρεξαν στο δωμάτιό μου ξυπνώντας με στις 5.30 και λέγοντας ότι το Κίεβο ήταν βομβαρδισμένο.

«Αμέσως πέρασε από ένα πάρτι γενεθλίων σε μια κατάσταση αβεβαιότητας και απόγνωσης με όλους να μην πιστεύουν τη σουρεαλιστική κατάσταση».

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι οι οικογένειές τους πολεμούν και πιάνονται σε διαφορετικές πλευρές του πολέμου, τα κορίτσια  δείχνουν να το αντιμετωπίζουν με σύνεση.

Οικογένεια και φίλοι

Η οικογένεια και οι φίλοι του Vitaliy, συμπεριλαμβανομένης της συζύγου και του 14χρονου γιου του, πέρασαν πέντε ημέρες προσπαθώντας να ξεφύγουν από την Ουκρανία με αυτοκίνητο.

Περίμεναν τον τερματισμό της εισβολής, πριν φύγουν στην Ευρώπη.

Ανησυχεί για τον γιο του και τα άλλα παιδιά που βιώνουν τον πόλεμο τόσο μικρά και τις επιπτώσεις του στο μέλλον τους καθώς το σπίτι τους έχει καταστραφεί από οβίδα.

Ο Vitaliy  πρόσθεσε: «Αυτή η κατάσταση καταστρέφει εντελώς τις ζωές των ανθρώπων, τα χρόνια που οι άνθρωποι χτίζουν κάτι, είτε πρόκειται για ένα σπίτι είτε επιχειρηματικό ή σταθερό περιβάλλον για την οικογένεια».

Ισχυρίζεται ότι τα χρήματά του εξαντλούνται, καθώς οι κάρτες από την Ουκρανία και τη Ρωσία έχουν ακυρωθεί, αλλά φροντίζει  να  εξασφαλίσει τροφή και στέγη για τον εαυτό του και τους γύρω του.

Ανησυχία κοριτσιών

Η Yuliia Ulianochkina, 19 ετών, ήρθε στο πάρτι του Vitaliy από την Ουκρανία, όπου άφησε τη μητέρα της στο σπίτι και ισχυρίζεται ότι ακούει να πεθαίνει ένα άλλο άτομο που γνωρίζει κάθε ώρα.

 «Ένα αίσθημα κατάθλιψης και απελπισίας έχει κυριεύσει τα περισσότερα από τα κορίτσια της Ουκρανίας γύρω μου, κυρίως λόγω της δυσπιστίας σε αυτό που συμβαίνει στην πατρίδα μας.

«Κάθε ώρα ακούμε από κάποιον στην ομάδα μας, ότι κάποιος που γνωρίζουν έχει σκοτωθεί, ότι ένας πύραυλος ή μια βόμβα έχει προσγειωθεί κάπου κοντά σε ένα από τα σπίτια, τους χώρους εργασίας ή τα μέρη που μεγαλώσαμε.

«Υπάρχουν κορίτσια εδώ που τα σπίτια τους έχουν ήδη καταστραφεί. Το μόνο που με παρηγορεί λίγο είναι ότι η μητέρα μου μπορεί να συγκεντρωθεί για την ασφάλειά της και μην ανησυχείς για μένα».

Φυλάκιση και απελευθέρωση

Ο επιχειρηματίας είναι ίσως περισσότερο γνωστός για τη φυλάκισή του στο Ντουμπάι πέρυσι, μετά από ένα αηδιαστικό στιγμιότυπο με 17 γυναίκες, με το παρατσούκλι "Butt Squad»", σημειώνει η Star,

Οι γυναίκες κατηγορήθηκαν για ωμή απρέπεια και είχαν αποκλειστεί από τις χώρες του Κόλπου για τουλάχιστον πέντε χρόνια.

Ενώ ο 42χρονος playboy βρισκόταν στη φυλακή, τα γραφεία και οι κατοικίες του στο Κίεβο ερευνήθηκαν από την ουκρανική αστυνομία. Απελευθερώθηκε από την κράτηση τον Μάιο του 2021

Keywords
Τυχαία Θέματα