Πάφος: Υπό 8ήμερη κράτηση τρία πρόσωπα για 20 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών

Διατάγματα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε σήμερα Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον τριών προσώπων που συνελήφθησαν την Πέμπτη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες τουλάχιστον 20 υποθέσεις διαρρήξεων, απόπειρας διάρρηξης και κλοπών, που διαπράχθηκαν τα τελευταία χρόνια στην Πάφο.

Τα τρία πρόσωπα παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο ανακοίνωσε -μετά από ακροαματική διαδικασία δύο ημερών- την οκταήμερη προσωποκράτησή τους.

Η δικάσιμος ξεκίνησε χθες στις 14:00 και ολοκληρώθηκε γύρω στις 19:00 και το Δικαστήριο επεφύλαξε

την απόφαση του για σήμερα, την οποία ανακοίνωσε στις 10:00.

Σύμφωνα τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου οι 20 υποθέσεις διαρρήξεων κατοικιών και κλοπών, διαπράχθηκαν μεταξύ Νοεμβρίου 2020 και Απριλίου 2024, στην επαρχία Πάφου και είχαν ως αποτέλεσμα την κλοπή χρηματικών ποσών και περιουσίας, συνολικής αξίας €865,000 περίπου.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών εξετάσεων και μετά από αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών, που λήφθηκαν από την Αστυνομία, φέρεται να προέκυψε μαρτυρία εναντίον τριών προσώπων, ηλικίας 35, 32 και 36 ετών.

Εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν το πρωί της Πέμπτης και τέθηκαν σήμερα υπό οκταήμερη κράτηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάφος, Υπό 8ήμερη,pafos, ypo 8imeri