ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που ο 82χρονος σημαδεύει με κυνηγετικό το καφεστιατόριο

Βίντεο από το περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε καφεστιατόριο στο χωριό Κονιά της επαρχίας Πάφου κατέχει το SigmaLive.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, η οικία του 82χρονου είναι δίπλα από το κέντρο αναψυχής. Ο ύποπτος βγαίνει στη βεράντα του έχοντας στα χέρια του ένα κυνηγετικό όπλο.

Στους διαλόγους που ακούγονται στο βίντεο φέρεται να διαπληκτίζεται με τους παρευρισκόμενους ενώ στη συνέχεια φέρεται να σημαδεύει στο βάθος.
Υπενθυμίζεται ότι ο 82χρονος είχε ενοχληθεί

από τη μουσική που μεταδίδονταν από το καφεστιατόριο.

Διαβάστε ακόμη: Πάφος: Υπό εξαήμερη κράτηση o 82χρονος που πυροβόλησε μέσα σε καφεστιατόριο

Υπέβαλε παράπονο στην Αστυνομία και μέλη της ΑΔΕ Πάφου είχαν επισκεφτεί το καφεστιατόριο και προχώρησαν στην καταγγελία του για μετάδοση μουσικής χωρίς άδεια.

Επειδή συνεχίζονταν η οχληρία λόγω της μουσικής, ο 82χρονος φέρεται να πυροβόλησε με το κυνηγετικό του όπλο φωτιστικό του καφεστιατορίου και από εξοστρακισμό των σφαιριδίων να τραυματίστηκαν ελαφριά τέσσερα πρόσωπα, 26χρονος, 18χρονη, 25χρονη και 19χρονη, θαμώνες όλοι τους του καφεστιατορίου.

Ακολούθως, τα τέσσερα πρόσωπα που τραυματίστηκαν επισκέφτηκαν τις πρώτες βοήθειες και αφού έτυχαν περίθαλψης πήραν εξιτήριο.

Ο 82χρονος τέθηκε υπό εξαήμερη υποκράτηση για διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, πράξεις που σκοπεύουν στην πραγματική σωματική βλάβη οπλοφορία προς διέγερση τρόμου, παράνομη μεταφορά και χρήση πυροβόλου όπλου κατηγορίας Γ σε κλειστή περίοδο για το κυνήγι, παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών πυροβολισμό εντός κατοικημένης περιοχής και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς.

Διαβάστε ακόμη: Πάφος: 82χρονος έριξε πυροβολισμούς σε υποστατικό και τραυμάτισε 4 άτομα

Keywords
Τυχαία Θέματα