Ολοκλήρωσε με νίκη η Γερμανία

Στο τελευταίο φιλικό της πριν από την έναρξη του Euro 2016 η Γερμανία δεν πήρε καλό βαθμό. Παρόλα αυτά νίκησε 2-0 την Ουγγαρία στο Γκελζενκίρχεν.

Με νίκη 2-0 επί της Ουγγαρίας στη "Veltins Arena" ολοκλήρωσε η Γερμανία τα φιλικά προετοιμασίας της ενόψει της συμμετοχής της στο Euro

της Γαλλίας και της πρεμιέρας με την Ουκρανία - οι Μαγυάροι παίζουν με Αυστρία.

Οι πρωταθλητές κόσμου μπήκαν επιθετικά, σκόραραν στο 2', αλλά κακώς το γκολ του Ντάξλερ ακυρώθηκε. Έκτοτε κρατούσαν την μπάλα χωρίς να βρίσκουν χώρους. Τη λύση έδωσε το αυτογκόλ του Λανγκ στο 39' μετά τη σέντρα του Χέκτορ που ήταν σε οριακή θέση, ίσως και λίγο εκτεθειμένος.

Μετά το 1-0 οι Ούγγροι προσπάθησαν να επιτεθούν, αλλά έμειναν εκτεθειμένοι πίσω, με αποτέλεσμα να δεχθούν δεύτερο γκολ στο 63' από τον Μίλερ. Στην κεφαλιά πάντως που προηγήθηκε και έβγαλε ο Κίραλι ο Γκόμεθ ήταν πολύ μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό δίχως να υποδεχθεί.

Όπως και να 'χε, το 2-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα στο φιλικό, αφού οι αλλαγές ήταν πολλές στο τελευταίο ημίωρο και οι διακοπές συχνές.

Γερμανία (4-2-3-1): Νόιερ, Χέβεντες, Μπόατενγκ, Χέκτορ (46' Τσαν), Κεντρίρα (46' Γκόμεθ), Κρος (68' Σβαϊνστάιγκερ), Εζίλ, Μίλερ (69' Σανέ), Ντράξλερ (60' Σίρλε), Γκέτζε (79' Ποντόλσκι)

Ουγγαρία (4-3-3): Κίραλι, Φιόλα (82' Μπέσε), Γκούζμικς, Λανγκ, Κάνταρ, Νάγκι, Πίντερ (59' Γκέρα), Κλαϊνχέισλερ (82' Στιέμπερ), Τζούντζακ, Λόβρενσικς, Ζάλαϊ (64' Πρίσκιν)

Keywords
Τυχαία Θέματα