Θεοχάρους: Δεν θα λείπω από καμιά συνεδρία του Εθ.Συμβουλίου

Δύο 24ωρα, μετά την ανάληψη της Προεδρίας της Βουλής από το Δημήτρη Συλλούρη και οι τριγμοί στο πολιτικό σκηνικό δεν λένε να κοπάσουν.

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή του ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ ''Έχουμε θέμα'' και την Άντρη Δανιήλ, αφού επισήμανε ότι η απόφαση του Δημήτρη Συλλούρη να απέχει από τα συλλογικά όργανα του Κινήματος την βρίσκει απολύτως σύμφωνη, δεν δίστασε να δηλώσει ότι σε ενδεχόμενη εκτροπή του από τις αρχές της Αλληλεγγύης

και των χαρακτηριστικών που ο Πρόεδρος της Βουλής πρέπει να διαθέτει, θα τη βρει απέναντί του.

''Δεν έχω αμφιβολίες ότι θα τηρήσει τις αρχές και αξίες της Αλληλεγγύης και τον κοινό σχεδιασμό και όραμα που έχουμε για αυτό τον τόπο.Αν υπάρχει αυτό το υποθετικό δεδομένο... θα με βρει εναντίον'' ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Θεοχάρους.

Η Ελένη Θεοχάρους αναφέρθηκε και στις επιθέσεις που δέχεται κατά καιρούς από το κυβερνών κόμμα, κάνοντας λόγο για... αζάδες.

"Δεν είναι υποτιμητικό, αλλά ανθρώπους που δεν κατάφεραν να εκλεγούν ούτε καν αζάδες στα χωριά τους, να επιμένουν πάντοτε να έχουν επικριτική τοποθέτηση για μια κίνηση που κάνω και δεν κάθονται να την μελετήσουν ή να την κατανοήσουν''.

Παρά τις αυξημένες της υποχρεώσεις στο Ευρωκοινοβούλιο, η Ελένη Θεοχάρους, ξεκαθάρισε ότι η διοίκηση της Αλληλεγγύης θα βρίσκεται στα χέρια της, αποκαλύπτοντας ότι περί τα τέλη καλοκαιριού, το Κίνημα θα προχωρήσει σε καταστατική συνέλευση.

"Να είστε βέβαιοι ότι θα είναι στιβαρή και αποτελεσματική και δεν θα λείψω από καμία συνεδριάση του Εθνικού Συμβουλίου. Θα έρχομαι το προηγούμενο βράδυ, θα ταξιδεύω όλο το βράδυ, για να είμαι εδώ'' είπε χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ, με βαρύ χέρι - κατά την έκφρασή του -ψήφισε το Δημήτρη Συλλούρη, ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Δημήτρης Δημητρίου, ο οποίος από τη συχνότητα του ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ, αποκάλυψε ότι θα ζητήσει επίσπευση του καταστατικού συνεδρίου του κόμματος, ενδεχομένως πριν τις δημοτικές εκλογές.

''Δεν μας παίρνει άλλο να βάζουμε ζητήματα κάτω απο το χάλί και να θεωρούμε δεδομένο ότι η υποστήριξη του κόμματος θα είναι εκεί αιωνίως. Αυτά έχουν τελειώσει. Είμαι της άποψης ότι δεν υπάρχουν πλέον ούτε πρόβατα, ούτε μαντριά. Αυτά μας έχουν ξεπεράσει και είναι αυτά που πρέπει να δούμε σύντομα''.

Ο Δημήτρης Δημητρίου ανέφερε ότι, μεταξύ των άλλων θεμάτων που χρήζουν τροποποίησης, είναι και ο περιορισμός των θητειών τόσο των βουλευτών, όσο και των αξιωματούχων του κόμματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα