Πάφος: Μαρτύριο κατάντησε η ζωή κατοίκων της Αγ.Αντωνίου

Καβγάδες, ναρκωτικά, ηχορύπανση και μαρασμός συνθέτουν το σκηνικό στην οδό Αγίου Αντωνίου της Κάτω Πάφου, τα τελευταία χρόνια. Μια περιοχή, που έσφυζε από ζωή και αποτελούσε ζωτικό κομμάτι της τουριστικής ζωής της πόλης.

Για τους λόγους που οδήγησαν την οδό Αγίου Αντωνίου - γνωστή και ως bar street - στη σημερινή της κατάσταση, μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του ΣΙΓΜΑ ο Δήμαρχος της πόλης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η πώληση ναρκωτικών, είναι μεταξύ άλλων, ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή.

Την

ίδια ώρα, αμέτρητες ήταν οι περιπτώσεις που τα «ντεσιμπέλ» έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν μαρτύριο τη ζωή όσων βρίσκονται εκεί, τουριστών αλλά και ντόπιων.

Λύση στον «πονοκέφαλο» της ηχορύπανσης αναμένεται πως θα φέρει η εφαρμογή της σχετικής νομοθεσίας που τέθηκε στη Βουλή.Απαιτείται λήψη δραστικών μέτρων για να καταστεί και πάλι η Αγίου Αντωνίου ελκυστικός προορισμός.

Το «στοίχημα» για την Αγίου Αντωνίου της Πάφου, σύμφωνα με τον Φαίδωνα Φαίδωνος, δεν είναι εύκολο αλλά ούτε και ακατόρθωτο.

Keywords
Τυχαία Θέματα