Ο Θεοδωράκης απαντά αν κατεβαίνει για Δήμαρχος

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης σχολιάζει το σενάριο εκλογών το φθινόπωρο και απαντά στις φήμες που τον θέλουν να κατεβαίνει για Δήμαρχος.

«Το Ποτάμι έχει αποφασίσει να δουλέψει πολύ το καλοκαίρι για να είναι έτοιμο τον Σεπτέμβριο να δώσει στον ελληνικό λαό μια καινούργια πρόταση με τα παλιά του στοιχεία, αλλά και τα νέα, που απαιτούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει

η χώρα», δήλωσε σήμερα (16/7) από τα Χανιά.

Μέσω της δικαστικής οδού «θα τα βρουν» οικογένεια Τσίπρα – ΝΔ

Όσο για το σενάριο των εκλογών, τόνισε το εξής: «Έχω πει ότι οι εκλογές είναι πολύ πιθανόν να γίνουν τον Μάιο, αλλά δεν αποκλείεται και του χρόνου τον Σεπτέμβριο, καθότι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχουν αποφασίσει να εξαντλήσουν με κάθε τρόπο όλα τα περιθώρια. Όπως συμβαίνει εδώ που τα λέμε με όλες τις κυβερνήσεις».

Και επανέλαβε: «Δεν νομίζω ότι θα έχουμε έκτακτες εκλογές το φθινόπωρο, αλλά σε κάθε περίπτωση εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι – σας είπα – με μια δυναμική καινοτόμα πρόταση, η οποία θα δώσει απαντήσεις στα καινούργια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος και η χώρα».

Νένα Βενετσάνου και Λένα Αλκαίου καταγγέλλουν τον ΣΥΡΙΖΑ (pics)

Να σημειωθεί πως, απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος Δήμαρχος στα Χανιά την Αθήνα δήλωσε πως «δεν είναι κάτι που συζητά, γιατί η δουλειά στο Ποτάμι είναι πολύ σημαντική και δεν έχει σκοπό να την εγκαταλείψει».

Το άρθρο Ο Θεοδωράκης απαντά αν κατεβαίνει για Δήμαρχος εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα