Όταν ο Ιβάν δεν είναι καλά...

Από τη μία στην ΑΕΚ υπάρχουν κίνητρα για τους ποδοσφαιριστές ν' αποδείξουν στο Τσάβι Ρόκα ότι αξίζουν μία θέση στο ρόστερ και για τη νέα περίοδο, από την άλλη όμως, η φετινή κατρακύλα της ΑΕΚ και το κλίμα που έχει δημιουργηθεί στα αποδυτήριο από τα αρνητικά αποτελέσματα, δύσκολα δίνει κίνητρα σε κάποιους, ώστε να μπουν με όρεξη και διάθεση για να διεκδικήσουν τα επόμενα παιχνίδια. 

Στην ΑΕΚ

σε μεγάλα διαστήματα υπάρχει εξάρτηση από τον Ιβάν Τρισκόφσκι και αυτό δεν είναι κάτι νέο, αφού και τις προηγούμενες χρονιές, ο Σκοπιανός ήταν αυτός που έπαιρνε από το χέρι την ΑΕΚ για κάτι καλό μέσα στη σεζόν. Η εξάρτηση από τον διεθνή Σκοπιανό φάνηκε σε όλα τα ματς της ΑΕΚ για το 2021, με εξαίρεση το διπλό στην Πάφο. Τι εννοούμε... Στα δέκα παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα της Λάρνακας στη νέα χρονιά, στα επτά από αυτά ο Τρισκόφσκι δεν βρήκε δίχτυα και οι "κιτρινοπράσινοι" είχαν το ένα αρνητικό αποτέλεσμα πίσω από το άλλο. 

Συγκεκριμένα, δεν σκόραρε στο Τσίρειο και γνώρισε την ήττα η ΑΕΚ. Το ίδιο συνέβη και με τον Ολυμπιακό και με τον Απόλλωνα και με την Ανόρθωση (ισοπαλία) και με τη Δόξα (ισοπαλία), αλλά και με την Ομόνοια στο πρώτο παιχνίδι του 2021 στην Αρένα. Στο μοναδικό από αυτή τη δεκάδα αγώνων που ο 33χρονος δεν σκόραρε και η ΑΕΚ κατάφερε να κερδίσει ήταν στον αγώνα της 31ης Ιανουαρίου με αντίπαλο την Πάφο. Στα τρία 90λεπτα που σκόραρε με ΑΠΟΕΛ, Ερμή και Εθνικό, η ΑΕΚ είχε βαθμολογικό κέρδος.

Διαπιστώνεται μεγάλη αδυναμία στο επιθετικό κομμάτι όταν ο Τρισκόφσκι δεν είναι στις καλές του, με την ΑΕΚ στην προκειμένη περίπτωση, να κρέμεται από τα… πόδια του.

Keywords
Τυχαία Θέματα