Όταν έψαχναν απεγνωσμένα την Αριάν στο διαδίκτυο (pics)

Αίσθηση προκαλούν αναρτήσεις κοντινών προσώπων της Arian Palanas Lozano στο διαδίκτυο μετά την εξαφάνισή της.

Να θυμίσουμε ότι η 28χρονη, με καταγωγή από τις Φιλιππίνες, δηλώθηκε ως ελλείπον πρόσωπο από την Αστυνομία στις 21/7/2018.

Όπως θα δείτε στις εικόνες από τις αναρτήσεις την πρώτη Αυγούστου, μερικές ημέρες μετά την δήλωση εξαφάνισής της, οικείο της πρόσωπο δημοσιοποίησε την φωτογραφία αναφέροντας ότι είναι φίλη της και έχει εξαφανιστεί την προηγούμενη βδομάδα για να συναντήσει κάποιον για μια δουλειά μερικής απασχόλησης. Όμως από εκείνη την ημέρα είχαν χαθεί τα ίχνη της, ενώ

στην ανάρτηση ζητούσαν βοήθεια να την εντοπίσουν. Όπως θα δείτε, η συγκεκριμένη ανάρτηση δέχτηκε πάνω από 80 like και πάνω από 200 κοινοποιήσεις.

Η δεύτερη ανάρτηση έγινε από διαφορετικό χρήστη δύο ημέρες μετά σε ομάδα της Λάρνακας, δημοσιοποιώντας ξανά την φωτογραφία της. Το μήνυμα είναι το ίδιο με της προηγούμενης ανάρτησης, αν και ο χρήστης συμπληρώνει ότι η Αριάν είναι από τις Φιλιππίνες αλλά δουλεύει στην Κύπρο.

Υπενθυμίζεται ότι ολοένα και έρχονται στο φως φρικιαστικές αποκαλύψεις για τον τρόπο δράσης του καθ’ ομολογίαν κατά συρροήν δολοφόνου, 35χρονου ιλάρχου της ΕΦ, Ν.Μ. Ποια ήταν όμως η μοναδική φορά που «προδόθηκε» (πλην της ομολογίας και των επτά φόνων), που άνοιξε τον δρόμο για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης;

Παράλληλα, τουλάχιστον φρίκη προκαλούν τα όσα αποκαλύπτονται ώρα με την ώρα από το έγκλημα του Μιτσερού.

Επίσης, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν ενώπιον Δικαστηρίου, μέχρι σήμερα ο φερόμενος φονιάς των γυναικών στραγγάλισε την Mary Rose, ενώ σκότωσε την Arian στο πατάρι του σπιτιού του.

Keywords
Τυχαία Θέματα