«Όπως είναι τώρα τα δεδομένα, η ζημιά είναι μισό εκατομμύριο»

Έκκληση στον κόσμο της Νέας Σαλαμίνας για (οικονομική) στήριξη απηύθυνε ο Γιάννος Χρυστοστόμου, ο οποίος αναφέρθηκε στις συνέπειες της πανδημίας στο σωματείο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Super Sport FM 104,0 ο αντιπρόεδρος των «ερυθρολεύκων» για…

…τον προγραμματισμό: «Κάνουμε κινήσεις που θα δώσουν ποιότητα και θα είναι μέσα στα οικονομικά πλαίσια, τα οποία δεν θα είναι και πολύ εύκολα…»

…την επόμενη μέρα: «Οδεύουμε σε αχαρτογράφητα νερά, όσον αφορά το

οικονομικό, αλλά και την πανδημία. Δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, πρέπει να προχωρήσουμε σε διαφοροποιήσεις σε κάποιες εγκαταστάσεις»

…το προπονητικό κέντρο: «Θα είναι έτοιμο περί τα τέλη του μήνα, δημιουργούμε ένα νέο χώρο για τους ποδοσφαιριστές. Αναβαθμίζουμε τους χώρους, για να δώσουμε πιο ασφαλείς εγκαταστάσεις, όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να συμβούν χωρίς τη συνεισφορά του κόσμου της Νέας Σαλαμίνας. Υπάρχει ο εθελοντισμός στο σωματείο μας και μας δίνει δύναμη. Θα γίνουν κάποια έργα και στο «Αμμόχωστος» αλλά και για το VAR. Θα αλλάξει η όψη του σταδίου. Θα χρησιμοποιούν το γήπεδο η Νέα Σαλαμινα, ο Ερμής και η Αλκή».

…το μπάτζετ: «Ο προϋπολογισμός τη νέα σεζόν θα είναι μειωμένος κατά 25%, ξοδεύουμε αυτά που έχουμε, θα βαδίσουμε εκ του ασφαλούς, ενώ θα υπάρξει μείωση και στις χορηγίες κατά 30%. Για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε η ζημιά ήταν 200,000 ευρώ, ενώ για φέτος υπολογίζεται ότι θα είναι γύρω στις 300,000, όπως είναι τώρα τα δεδομένα. Καλούμε τον κόσμο να μας στηρίξει».

Keywords
Τυχαία Θέματα