«Όπλισε το κοντόκαννο και μας κάλεσε να πέσουμε κάτω»(video)

Ένας από τους 10 πελάτες που βρισκόταν εντός του υποκαταστήματος της ΣΠΕ Αγίου Αθανασίου στη Λεμεσό, την ώρα που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί ένοπλη ληστεία, μίλησε σε δημοσιογράφους.

Ο αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι την ώρα της ληστείας, εντός του υποκαταστήματος της ΣΠΕ Αγίου Αθανασίου βρίσκονταν περίπου 10 πελάτες.

Όλες οι πληροφορίες καθώς και σχετικές φωτογραφίες από τη ληστεία ΕΔΩ

Όπως είπε, αρχικά προηγήθηκε ο θόρυβος που προκαλούσαν οι δράστες, χτυπώντας με βαριοπούλα την πόρτα που πέτυχαν είσοδο.

«Μπήκαν δύο άτομα μέσα. Ένας ψηλός κι ένας κοντός. Ο ένας όπλισε

το κοντόκαννο που κρατούσε και μας κάλεσε να πέσουμε κάτω. Ο άλλος δράστης πλησίασε τους ταμίες, από τους οποίους ζήτησε τα λεφτά που βρίσκονταν εντός των ταμείων του υποκαταστήματος».

Ο αυτόπτης μάρτυρας έδωσε, μάλιστ,α περιγραφή των δύο δραστών. Όσα ανέφερε, στο βίντεο στο πάνω μέρος της είδησης.

Τρίτο «κτύπημα» σε ΣΠΕ Αγ.Αθανασίου-Ένοπλη ληστεία πρωί-πρωί


Όπως δήλωσε στη σκηνή ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, ήταν γύρω στις 9 το πρωί, όταν δυο πρόσωπα που φορούσαν κράνη, προσέγγισαν το υποκατάστημα με μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα και παραβίασαν, με βαριοπούλα, την πλαϊνή είσοδο.

Την ώρα εκείνη στο υποκατάστημα βρίσκονταν 11 πελάτες, οι οποίοι μαζί με τους υπαλλήλους έπεσαν στο έδαφος, όπως τους φώναξαν οι ληστές, υπό την απειλή κοντόκαννου κυνηγετικού και πιστολιού.

Οι δυο ληστές απέσπασαν από τα ταμεία άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και τράπηκαν σε φυγή με τη μοτοσικλέτα, η οποία εγκαταλείφτηκε 500 μέτρα βορειότερα, ενώ οι δράστες διέφυγαν από το σημείο με όχημα μάρκας BMW X3, χρώματος μπλε.

"Τόσο η μοτοσικλέτα όσο και το αυτοκίνητο τα οποία χρησιμοποιήθηκαν, είναι κλοπιμαία, καταγγελθέντα στο ΤΑΕ Λεμεσού", είπε ο κ. Σωτηριάδης, προσθέτοντας ότι η μοτοσικλέτα είχε κλαπεί στις 2 Φεβρουαρίου 2018 και το αυτοκίνητο στις 16 Φεβρουαρίου 2018.

Τόσο η σκηνή στο υποκατάστημα της τράπεζας όσο και το σημείο όπου εντοπίστηκε η μοτοσυκλέτα, έχουν αποκλειστεί και γίνονται εξετάσεις για εντοπισμό τεκμηρίων από την Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών.

Το συγκεκριμένο υποκατάστημα έγινε στόχος ληστών δύο φορές τον περασμένο χρόνο, στις 16 Αυγούστου και στις 8 Σεπτεμβρίου. Και στις δυο περιπτώσεις οι δράστες απέσπασαν χρηματικό ποσό περί τις 40 χιλιάδες ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα