Ομόνοια: Το παλεύουν με κάθε τρόπο για Δημήτρη

Η αγωνία των φίλων της Ομόνοιας για την κατάληξη του σίριαλ Δημήτρη Χριστοφή, όπως και οι διεργασίες των διοικούντων, βρίσκονται στην κορύφωσή τους.

Τα επεισόδια που βρίσκονται σε εξέλιξη φαίνεται πως θα είναι και τα τελευταία του πολύκροτου σίριαλ. Τα επόμενα 24ωρα θα ξεκαθαρίσει οριστικά το σκηνικό και θα μάθουμε αν τελικά επιστρέφει στην Κύπρο ο Χριστοφή, αλλά και για ποια ομάδα. Είναι κάτι σαν κρυφό μυστικό ότι κι άλλες μεγάλες ομάδες του νησιού παρακολουθούν τις εξελίξεις και είναι έτοιμες να μπουν

και αυτές πιο δυναμικά στο κόλπο της απόκτησής του.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Χριστοφή δεν έκρυψε την επιθυμία του να ξαναντυθεί στα «πράσινα». Το δείχνει άλλωστε και στην πράξη, μέσα από τις καθημερινές επαφές του με ανθρώπους της Ομόνοιας (και όχι μόνο). Την ίδια ώρα όμως παραμένει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και λογικό είναι να ζυγίσει όλα τα δεδομένα πριν πάρει μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις στην καριέρα του. Χθες έστειλε εκ νέου μηνύματα, ότι θέλει να επιστρέψει στο «Ηλίας Πούλλος».

Όλα για όλα
Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στην Ομόνοια. Ξέρουν πως παρά την αμοιβαία αγάπη και την κοινή επιθυμία για να ξανασμίξουν οι δρόμοι των δύο πλευρών, το οικονομικό παραμένει μια πολύ σημαντική παράμετρος. Γι' αυτό και οι «πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να κάνουν την υπέρβαση. Είναι έτοιμοι να βάλουν το χέρι όσο πιο βαθιά γίνεται στην τσέπη, χωρίς αυτό να προκαλέσει μακροχρόνιες «παρενέργειες» σε θέματα μισθοδοσίας ή, ακόμα, και δημιουργίας ανισορροπιών εντός αποδυτηρίων (ανησυχία που εξέφρασε και ο Κώστας Καϊάφας μετά το ματς με Σαλαμίνα).
Πέραν του συμβολαίου που θα προσφέρει η Ομόνοια στον παίκτη, σημείο κλειδί στην υπόθεση είναι και οι διαπραγματεύσεις με τη Σιόν σε σχέση με τα χρήματα (150 χιλιάδες ευρώ) που χρωστάνε οι Ελβετοί. Το ποσό αυτό μπορεί να είναι ένα τελευταίο διαπραγμευτικό χαρτί, αν και μέχρι χθες η Ομόνοια δεν το έβαλε στο τραπέζι και θα διαφανεί αν θα το πράξει ή όχι.

Η επόμενη μέρα
Μέσα στις επόμενες μέρες, ίσως και ώρες θα μάθουμε την κατάληξη του σίριαλ. Και θα δούμε και ποια θα είναι η επόμενη μέρα. Αν κλείσει ο Χριστοφή τότε ίσως να μην γίνει άλλη μετεγγραφή. Εκτός κι αν «ελευθερωθεί» κάποιο χρηματικό ποσό από την αποδέσμευση ποδοσφαιριστή του υφιστάμενου ρόστερ και πάρει τη θέση του κάποιος άλλος. Είναι μια σκέψη που κάνουν στην Ομόνοια και δεν αποκλείεται να την δούμε να γίνεται και πράξη. Όλο αυτό το διάστημα προτάθηκαν και αξιολογήθηκαν πολλοί ποδοσφαιριστές, που αγωνίζονται σε διαφορετικές θέσεις και δημιουργήθηκαν και τα σχετικά short list.
Τώρα, στην περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του Χριστοφή, η περαιτέρω ενίσχυση πρέπει να θεωρείται δεδομένη και ίσως αφορά περισσότερες από μία προσθήκες.

Keywords
Τυχαία Θέματα