Ομόνοια: Περιμένει οδηγίες για τη διοργάνωση

Ενόψει των αγώνων της Ομόνοιας στο Champions League της Πετόσφαιρας
Στην Κύπρο ήρθε εκ μέρους της CEV ο Γκάμπριελ Λοτάν από το Ισραήλ, για τους αγώνες της Ομόνοιας στο 2017 CEV Volleyball Champions League για την πρώτη επιθεώρηση της

αίθουσας «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία», την οποία θα χρησιμοποιήσει η Ομόνοια στους αγώνες της στην Ευρώπη.

Αμέσως μετά την άφιξή του (τον υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο εκπρόσωποι της Ομόνοιας και της ΚΟΠΕ) επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του γηπέδου και άρχισε την επιθεώρηση στην παρουσία των υπευθύνων του γηπέδου, της Ομόνοιας και της ΚΟΠΕ.

Ο κ. Λοτάν θα ετοιμάσει την έκθεσή του με τις όποιες διορθώσεις θα πρέπει να γίνουν και θα τις στείλει εντός της επόμενης εβδομάδας, ώστε η Ομόνοια να έχει όλο τον χρόνο μπροστά της να παρουσιαστεί πανέτοιμη στον οργανωτικό τομέα, αφού συμμετέχει φέτος στην ελίτ του ευρωπαϊκού βόλεϊ και οι απαιτήσεις της διοργάνωσης είναι πολύ υψηλές και πολύ αυστηρές.

Ακολούθησε νέα συνάντηση με τον κ. Λοτάν στην παρουσία ολόκληρης της οργανωτικής ομάδας της Ομόνοιας αλλά και της ΚΟΠΕ, όπου έγινε λεπτομερής ανάλυση και επεξήγηση όλων των θεμάτων που συμπεριλάμβανε η ατζέντα της CEV, αναφορικά με τη διοργάνωση ενός αγώνα Champions League και διάφορα σχέδια, ώστε να έχει την ανάλογη επιτυχία, σύμφωνα πάντα με τους κανονισμούς της διοργάνωσης.

Τέλος, ο εκπρόσωπος της CEV επισκέφθηκε διάφορα ξενοδοχεία ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στην Κύπρο και τώρα αναμένεται από την Ομόνοια (έχει τρεις μήνες μπροστά της μέχρι τον πρώτο αγώνα) να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Champions League.

Keywords
Τυχαία Θέματα