Ομόνοια: Παρατηρήσεις, λάθη και επιστροφές

Κάποιοι προπονητές προτιμούν να μην υπάρχουν διακοπές στα μέσα του πρωταθλήματος.

Άλλοι εύχονται να υπάρχουν και σ’ αυτή την κατηγορία είναι και ο προπονητής της Ομόνοιας Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός μετά τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα και την δύσκολη νίκη της ομάδας του και με αυτά που είδε εντός αγωνιστικού χώρου σίγουρα θα έχει πολλά να πει στους ποδοσφαιριστές του. Από την συμπεριφορά κάποιων, οι εύκολες κίτρινες κάρτες που στοιχίζουν, τα λάθη που έγιναν κυρίως στην άμυνα αλλά και για το τι πρέπει να γίνει

από εδώ και πέρα.

Από το τέλος του Μάρτη μέχρι το τέλος Απριλίου θα είναι η χρονιά για την Ομόνοια. Ακολουθούν παιχνίδια στο πρωτάθλημα που θα πρέπει να τα κτυπήσει για να μπορέσει να σκαρφαλώσει θέσεις στην βαθμολογία ενώ στη μέση θα είναι και οι αγώνες κυπέλλου με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του θεσμού. Μεγάλος στόχος των πρασίνων είναι η κατάκτηση του και θα πρέπει να προσπαθήσει διπλά και τριπλά για να πετύχει κάτι τέτοιο.

Στα θετικά πάντως για τον Σέρβο τεχνικό είναι πως στην κρίσιμη καμπή επιστρέφουν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές του. Κόντρα στην ΑΕΚ για το πρωτάθλημα σε δυο εβδομάδες θα έχει στη διάθεση του τους Μπαντιμπάνγκα και Φλορέσκου.

Έτοιμος θα είναι και ο Ασίς ενώ ακόμη πιο έτοιμος θα είναι και ο Σκέμπρι ο οποίος αγωνίστηκε κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα. Στη διάθεση του Μιλόγεβιτς θα βρίσκεται και ο Μπεμπέ. Θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Μαργκάσα, Οικονομίδης και Χαφές. Αντίθετα, μεγαλύτερο χρόνο θα χρειαστεί ο Δημήτρης Χριστοφή για να τεθεί στη διάθεση του προπονητή κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει αρχές Απριλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα