Ομόνοια: Πάει φορτσάτη στα ντέρμπι

Η Ομόνοια έβγαλε επιτυχώς το ευκολότερο παιχνίδι μέχρι το τέλος της περιόδου, πέτυχε την 3η διαδοχική νίκη και πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στα ματς … φωτιά που ακολουθούν.

Οι πράσινοι έλεγξαν πλήρως το ρυθμό του αποψινού αγώνα με την ΑΕΖ και δεν επέτρεψαν σε κανένα σημείο να αμφισβητηθεί η ανωτερότητα τους. Η ομάδα του Τζον Κάρβερ παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο πρώτο ημίχρονο κυρίως λόγω αστοχίας, στην επανάληψη ανέβασε ταχύτητες και σε πέντε λεπτά «καθάρισε» τον αγώνα. Τα δυο γρήγορα τέρματα, επέτρεψαν στους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας να κάνουν συντήρηση δυνάμεων

ενόψει του πρώτου αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα την ερχόμενη Τετάρτη.

Η Ομόνοια στο σημερινό παιχνίδι έβγαλε 2-3 θετικά στοιχεία που χρίζουν αναφοράς.

Το πρώτο ήταν το μηδέν στην άμυνα, κάτι που επαναλαμβάνεται για 5η φορά στη φετινή περίοδο. Ο αριθμός είναι πολύ μικρός για την εμβέλεια των πρασίνων, όμως, καταγράφεται σαν θετικό.

Το δεύτερο είναι τα τέρματα που πέτυχαν οι Χριστοφή και Κλέιτον, οι οποίοι έφτασαν τα τέσσερα στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Κύπριος επιθετικός δείχνει να βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και τούτο επιβεβαιώνεται τόσο από τις τελευταίες εμφανίσεις του, όσο και από τα δυο τέρματα που πέτυχε στους τελευταίους ισάριθμους αγώνες, με Άρη και ΑΕΖ.

Όσον αφορά στον Κλέιτον, δείχνει να ανεβαίνει και ενδεχομένως το τέρμα που πέτυχε σήμερα να τον βοηθήσει στα ντέρμπι που έρχονται. Η αλήθεια είναι ότι ο Βραζιλιάνος δυσκολευόταν μέχρι στιγμής να σταθεροποιήσει την απόδοση του σε υψηλά επίπεδα και άπαντες στην Ομόνοια ευελπιστούν έστω και αργά να το κάνει προκειμένου να προσφέρει όσο μπορεί στην ομάδα.

Υπάρχει και ένα αρνητικό, το οποίο έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Άρνανσον. Ο ποδοσφαιριστής δεν φάνηκε να έχει κάτι σοβαρό, ενώ κρατάμε και τις δηλώσεις του Τζον Κάρβερ στη διάσκεψη Τύπου «Πήγε για εξετάσεις και επέστρεψε. Περιμένουμε 2-3 μέρες για να δούμε την κατάσταση του. Επέστρεψε στα αποδυτήρια και ήταν σε καλή διάθεση».

Keywords
Τυχαία Θέματα