Κάρβερ: «Ανυπομονώ για τα ντέρμπι»

Τα είπε όλα στη διάσκεψη Τύπου μετά τη νίκη σε βάρος της ΑΕΖ ο Τζον Κάρβερ. Ο Άγγλος τεχνικός ευχαρίστησε τον προπονητή, αναφέρθηκε στις αλλαγές, μίλησε για τον Νασιμέντο και την εξέλιξη του αγώνα και στο τέλος δήλωσε ανυπόμονος για τα ντέρμπι που ακολουθούν.

«Ευχαριστώ τον αντίπαλο προπονητή για τα καλά του λόγια. Είναι ωραίο να βλέπεις ένα προπονητή και μια ομάδα που προσπαθεί να συνδυάσει μέλλον και παρόν. Δεν έχουν πολλές ευκαιρίες να παίζουν κόντρα σε μια Ομόνοια. Καλή επιτυχία στα επόμενα ματς και ελπίζω να μείνετε στην κατηγορία. Όσον αφορά το ματς, δεν πήραμε

τίποτα δεδομένο. Έβλεπα πριν δυο βδομάδες την απόδοση του αντίπαλου κόντρα στην ΑΕΚ και ξέραμε πως ήταν δύσκολο. Ξέραμε όμως πως έπρεπε να κάνουμε και αλλαγές. Κάναμε πέντε, δυο λόγω τιμωρίας και τρεις λόγω τακτικής. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε όσους είναι εδώ. Έπαιξαν παίκτες που περίμεναν καιρό να πάρουν λεπτά και πήγαν καλά. Θέλω να μιλήσω λίγο για τον Μπρούνο. Είχε δύσκολες στιγμές όλη τη χρονιά. Από την πρώτη μέρα, είναι ο απόλυτος επαγγελματίας και χάρηκα που ο κόσμος τον στήριξε. Κρατήσαμε το μηδέν παθητικό, είναι πάντα καλό, κάναμε και ευκαιρίες, μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Δεν στραβοπατήσαμε και πάμε στο τελικό σπριντ με 13 ντέρμπι και 2 τουλάχιστον ντέρμπι κυπέλλου. Η πρόκληση μπροστά μας είναι μεγάλη, είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ για τα ντέρμπι, όπως και όλοι στα αποδυτήρια»

Όσον αφορά στον Άρνασον που αποχώρησε τραυματίας, ο κ. Κάρβερ ανέφερε: «Πήγε για εξετάσεις και επέστρεψε. Περιμένουμε 2-3 μέρες για να δούμε την κατάσταση του. Επέστρεψε στα αποδυτήρια και ήταν σε καλή διάθεση».

Keywords
Τυχαία Θέματα