Super League: Καθάρισε σε δέκα λεπτά ο Ολυμπιακός

Με δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο (Ανδρούτσος 1΄, Ιντέγε 9΄) ο Ολυμπιακός έκανε περίπατο εναντίον της ΑΕΛ και επικράτησε 2-0 στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Super League διατηρώντας διαφορά ασφαλείας (13β.) από τους διώκτες του. Αγωνία, ωστόσο, υπάρχει για τον τραυματισμό

του Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης στο 68ο λεπτό.

Η αντίσταση της ΑΕΛ απέναντι στους πρωταθλητές δεν διήρκεσε ούτε δέκα λεπτά. Δέχτηκε το πιο γρήγορο γκολ της Super League κι ένα από τα πιο ταχύτερα της Ιστορίας της Α΄ εθνικής, ενώ βρισκόταν ήδη πίσω στο σκορ με 2-0 πριν το ρολόι σημαδέψει το «10».

Ακριβώς 14 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα, ο Θανάσης Ανδρούτσος πέτυχε το πρώτο του γκολ με την κόκκινη φανέλα μετά από γύρισμα του Σεμπά από αριστερά. Στο 9΄ πάλι από την ίδια πλευρά ο Φορτούνης τροφοδότησε τον Ελιουνούσι οι αμυντικοί της ΑΕΛ δεν κατάφεραν να απομακρύνουν και ο Μπράουν Ιντέγε σκόραρε για 13η φορά στη φετινή σεζόν.

Ο διασυρμός για τους «βυσσινί» θα ήταν... εξασφαλισμένος, αν δεν βρισκόταν σε τόσο σπουδαία ημέρα ο Ξενοδόχοβ, ο οποίος πραγματοποίησε τέσσερις σωτήριες επεμβάσεις στο πρώτο ημίχρονο, κρατώντας τον δείκτη του σκορ σε... αξιοπρεπή επίπεδα.

Ιδια «γεύση» και στο β΄ ημίχρονο με τον Ξενοδόχοβ να... βαστάει γερά. Ηταν ένα ιδανικό ματς για συντήρηση δυνάμεων ενόψει Οσμανλισπόρ και όλα κυλούσαν ομαλά για τον Ολυμπιακό μέχρι το 68΄. Εκεί, ο Ιντέγε έπεσε άτσαλα στο έδαφος με αποτέλεσμα να βγάλει τον ώμο του και έτσι, σε μια στιγμή, οι «ερυθρόλευκοι» ίσως χάσουν τον καλύτερό τους επιθετικό τόσο από την αναμέτρηση του Europa League όσο και από το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Η νίκη ήλθε πολύ εύκολα, η απόδοση της ομάδας ήταν πολύ καλή, όμως οι φίλοι της έφυγαν από το «Γ.Καραϊσκάκης» με μια πικρή γεύση στο στόμα...

Keywords
Τυχαία Θέματα