Ομόνοια: Όταν έχεις το «εύκολο» γκολ

Μέχρι το 50΄, η Ομόνοια έκανε πέντε ευκαιρίες και από αυτές έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα τέσσερις φορές (αφού κακώς ακυρώθηκε το γκολ του Μπεμπέ). Είχε λοιπόν σχεδόν απόλυτη ευστοχία. Θα μπορούσε κάλλιστα να πετύχει και άλλα στο τέλος, αλλά ο αγώνας είχε κριθεί.

Το σημαντικό ήταν πως πέτυχε τρεις φορές, φτάνοντας συνολικά τα 13 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Επίδοση, «αδιανόητη» γι΄αυτήν στα προηγούμενα στάδια του πρωταθλήματος. Έχοντας το εύκολο γκολ

και για να είμαστε πιο ακριβείς το εύκολο τελείωμα (γιατί τα γκολ ήταν σήμερα εξαιρετικά, άρα και δύσκολα σε δημιουργία), η Ομόνοια δημιουργεί πιο άνετα τις προϋποθέσεις για να κερδίσει, αφού παίρνει ψυχολογία, ενώ δίνοντας χώρο, μπορεί να βγάζει αντεπιθέσεις (είναι πολύ ικανή σ΄αυτό). Η εμπλοκή όλο και περισσότερων παικτών στο σκοράρισμα (ο Μπαντιμπάγκα πήρε φόρα), αλλά και η καταφανής άνοδος του Σέρινταν είναι σημεία αναφοράς. Ο Ιρλανδός έφτασε τα 12, αλλά το κυριότερο είναι ότι σκοράρει θαυμάσια γκολ, ενώ κάνει σπουδαία δουλειά στη κορυφή κερδίζοντας κεφαλιές, κρατώντας μπάλα, σπάζοντας το παιχνίδι δεξιά αριστερά. η Ομόνοια εκμεταλλεύεται επιτέλους και το μομέντουμ, εκεί που είναι σε καλή κατάσταση, δίνει συνέχεια σε επιτυχίες για 1η φορά. Ότι καλύτερο στη κρισιμότερη φάση της χρονιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα