"Βρωμιά" και στον ΣΑΛ, αποκαλύπτει ο Δήμαρχος Πάφου

Για καλοστημένες κομπίνες και στον Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας, έκανε λόγο ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος σύμφωνα, όπως είπε, με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες.

Σε τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του Σιγμα, ο Δήμαρχος Πάφος ανέφερε, πως, ό,τι ακούγεται για την Πάφο συμβαίνει και στην Λάρνακα.

Μάλιστα, ο κ.Φαίδωνος, αποκάλυψε ότι οι οι διαδρομές του χρήματος στην πόλη του Ζήνωνος είναι πολύ πιο εύκολες και πως εκτελούνται πολύ πιο επαγγελματικά.

Ίδια περίπτωση,

συνέχισε, υπάρχει και στον Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λευκωσίας, με άλλους πρωταγωνιστές. «Το φαινόμενο δεν είναι Παφίτικο», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολούθως ο κ.Φαίδωνος δήλωσε πως υπάρχουν έντιμοι άνθρωποι σε όλες τις υπηρεσίες του κράτους και πως είναι καιρός οι δήμοι «να κάνουμε μια τελική επίθεση κατά της διαφθοράς».

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι στα κράτη, όπου ανθεί η χρηστή διοίκηση και η διαφάνεια, η ανάπτυξη και η πρόοδος είναι υψηλότερή σε σχέση με χώρες όπου επικρατεί η διαφθορά, συμπλήρωσε.

Επιβεβαιώνει ο Γενικός Ελεγκτής

Σε επικοινωνία του με τον Γενικό Ελεγκτή, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, το SigmaLive επιβεβαίωσε ότι παρόμοια, αρκετά πολύπλοκη υπόθεση, βρίσκεται σε εξέλιξη στην Λάρνακα.

Όπως αποκάλυψε ο κ.Μιχαηλίδης, η Ελεγκτική Υπηρεσία, μετά από αίτημα της αστυνομίας έχει διαθέσει τρεις λειτουργούς, οι οποίοι ασχολούνται με την εξέταση τραπεζικών λογαριασμών μεγάλου αριθμού προσώπων. «Ο όγκος τη εργασίας είναι εξαιρετικά μεγάλος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ.Μιχαηλίδης.

Εξάλλου, η Υπηρεσία έχει διαθέσει ένα λειτουργό σε έρευνες, που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λευκωσίας.

Σημειώνεται, ότι το τελευταίο διάστημα, σε αρκετές υποθέσεις, η αστυνομία ζητά την συνδρομή της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, για εξέταση των τραπεζικών λογαριασμών, καθώς πρόκεται για εξειδικευμένο θέμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα