Ομόνοια: Ο Βίνσεντ Εζέ άνοιξε τον χορό

Τρέχει με χίλια ο προγραμματισμός της Ομόνοιας, με τον Νιγηριανό επιθετικό Εζέ να ανοίγει τον χορό των προσθηκών για τη νέα χρονιά και τον Ράμος να ανανεώνει το συμβόλαιό του. Άλλωστε, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, αφού δόθηκε ραντεβού για τη Δευτέρα, 8 Ιουνίου, για έναρξη της προετοιμασίας. Πολύς λίγος χρόνος για ξεκούραση και προγραμματισμό, αλλά αυτά είναι τα δεδομένα και με αυτά θα πρέπει να πορευτούν οι «πράσινοι», ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι

στην ευρωπαϊκή τους πρεμιέρα στις 2 Ιουλίου και να είναι δυνατό να έχουν ανάλογη και ακόμη καλύτερη πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ, με μεγάλο στόχο την είσοδο στους ομίλους της διοργάνωσης.

Γρήγορος και διεισδυτικός
Ο 21χρονος Νιγηριανός επιθετικός Εζέ Βίνσεντ Οκεούχιε, που αποτελεί το πρώτο μετεγγραφικό απόκτημα της Ομόνοιας, είναι από τους παίχτες που ξεχώρισε το τεχνικό επιτελείο των «πρασίνων» και εισηγήθηκε την απόκτησή του. Στη φετινή περίοδο είχε 27 συμμετοχές και πέτυχε ένα γκολ. Ο Εζέ ήρθε στην Κύπρο, για λογαριασμό του Απόλλωνα το καλοκαίρι του 2013. Έπαιξε μόλις σε δυο αγώνες πρωταθλήματος και έφυγε τον Γενάρη του 2014 δανεικός στη Νέα Σαλαμίνα. Έκλεισε, τότε, τη χρονιά με τέσσερα γκολ σε δέκα αγώνες, γεγονός που ώθησε τους «ερυθρόλευκους» να τον κάνουν δικό τους. Πρόκειται για ταχύ και διεισδυτικό επιθετικό, που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα άκρα όσο και στην κορυφή της επίθεσης. Χθες, έγινε, επίσης, γνωστό ότι ο Ράμος θα συνεχίσει στην Ομόνοια, αφού ήταν κοινή επιθυμία των δύο πλευρών να συνεργαστούν για άλλη μια χρονιά.

Ο Λεόν και η… άμυνα
Εδώ και μήνες το τεχνικό επιτελείο της ομάδας παρακολουθεί συγκεκριμένους περιπτώσεις παιχτών και σύντομα αναμένονται εξελίξεις. Στην πρώτη γραμμή εξακολουθεί να βρίσκεται το όνομα ενός άλλου ποδοσφαιριστή της Νέας Σαλαμίνας, του Ντιέγκο Λεόν, αλλά και περιπτώσεις αμυντικών. Έχει διαρρεύσει το όνομα του Βραζιλιάνου στόπερ Ερνάνι Ρόσα, με την πρόθεση της τεχνικής ηγεσίας της Ομόνοιας να είναι να ενισχύσει την αμυντική γραμμή με τρεις παίχτες (στόπερ, αριστερό μπακ και ένα πολυσύνθετο αμυντικό που μπορεί να αγωνίζεται στόπερ και δεξί μπακ). Για άλλη μια σεζόν, τα πάντα θα εξαρτηθούν από το οικονομικό. Έχει λεχθεί ότι ο προϋπολογισμός θα είναι σχετικά μειωμένος με τον περσινό, αφού ο μεγάλος στόχος θα είναι η ερχόμενη χρονιά να κυλήσει χωρίς προβλήματα και να μειωθεί περαιτέρω το χρέος, ώστε η Ομόνοια να μπορεί μετά από δύο χρόνια να επανέλθει δυναμικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα