Ομόνοια: «Να είμαστε στην Ευρώπη τη νέα περίοδο» (ηχητικό)

Για τον πρώτο ημιτελικό αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και για τον μεγάλο στόχο της Ομόνοιας μίλησε στο Ράδιο Πρώτο το μέλος της διοίκησης Λάκης Πολυκάρπου. Ακούστε τι είπε για τις εκλογές που έρχονται στους πράσινους.

«Αναμφίβολα μια νίκη θα ήταν καλύτερο αποτέλεσμα για εμάς όπως και για την ΑΕΚ. Όμως με τα δεδομένα αυτά που είχαμε στον αγώνα αφού προσέχθηκαν περισσότερο οι άμυνες το 0-0 αφήνει ανοικτά

όλα τα ενδεχόμενα».

«Ευχόμαστε ότι η κούραση δεν θα επηρεάσει το επόμενο μας παιχνίδι, το οποίο θα είναι κρίσιμο για την ομάδα μας. Διεκδικούμε την 3η θέση και οι επιπτώσεις από τον αγώνα κυπέλλου θα είναι εμφανής. Θέλουμε τη νίκη για να παραμείνουμε σε τροχιά Ευρώπης».

«Σε ότι αφορά το οικονομικό κομμάτι και στον μήνα Μάρτιο δώσαμε και πάλι με επιτυχία το παρόν μας και κλείσαμε το φάκελο με επιτυχία. Αυτή η νέα επιτυχία οφείλεται στους οπαδούς μας. Ο κόσμος της Ομόνοιας στις δύσκολες ώρες στις δύσκολες στιγμές, αισθάνεται στο πετσί του την ανάγκη να στηρίξει το σωματείο. Μας δίνει θάρρος για να συνεχίσουμε».

«Θα θέλαμε να είμαστε σε καλύτερη θέση. Προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε την ποιότητα της ομάδας. Περάσαμε δύσκολες στιγμές, όμως το γεγονός παραμένει πως από την ημέρα που ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια βγαίνουμε στην Ευρώπη».

Keywords
Τυχαία Θέματα