Ομόνοια: Να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων

Ακολουθώντας την πεπατημένη από την περσινή χρονιά, οδό των χαμηλών τόνων αναφορικά με τους στόχους της ομάδας, η διοίκηση και η τεχνική της Ομόνοιας θέλησαν να απαλλάξουν τους ποδοσφαιριστές από πρόσθετη πίεση και επέλεξαν να μην κάνουν αναφορά σε πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.


Μολονότι δεν έχει λεχθεί επισήμως, αυτή είναι η βασική επιδίωξη της ομάδας του Κώστα Καϊάφα και οι λόγοι είναι πολλοί και απόλυτα κατανοητοί από όλους.
Όμως, ακόμη και να μην φτάσει μέχρι την «πηγή» που είναι οι όμιλοι της διοργάνωσης, ενδεχόμενο στραβοπάτημα σε αυτήν τη φάση θα είναι καταστροφικό

για την Ομόνοια, τόσο οικονομικά όσο και αγωνιστικά.
Επομένως, η σημασία του αποψινού αγώνα με την Δυναμό Μπατούμι είναι τεράστια και δεν αφήνει περιθώρια για άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης και της πρόκρισης στον β’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.
Άπαντες στην ομάδα καλούνται να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να την οδηγήσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι προϋποθέσεις για την επίτευξη του στόχου υπάρχουν. Στο «καμίνι» του ΓΣΠ οι οπαδοί των «πρασίνων» θα έχουν μαζική παρουσία και η προσπάθεια τους θα είναι σπρώξουν την ομάδα στην πρόκριση

Keywords
Τυχαία Θέματα