Ομόνοια: Και πάλι διαφορετική

Αναγκαστικά ο τεχνικός της Ομόνοιας Κώστας Καϊάφας για άλλη μια αγωνιστική δεν θα έχει την ίδια ενδεκάδα με την προηγούμενη. Ποτέ δεν κατάφερε ένεκα τραυματισμών ή απουσιών λόγω καρτών να διατηρήσει την ίδια σχεδόν ενδεκάδα για δυο ή για τρεις σερί αγωνιστικές.

Αυτή την εβδομάδα και κόντρα στην Ανόρθωση, υπενθυμίζουμε πως ο Κύπριος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση τους τους τιμωρημένους με κάρτες Ασίς, Σκέμπρι και Λοπλιανίτζε. Αμφίβολος παραμένει ο Ράμος ο οποίος χθες προπονήθηκε ατομικά.

Όπως και να έχουν τα πράγματα ο Κύπριος τεχνικός επιβάλλεται να βρει τους τρόπους για καταρτισμό

της ενδεκάδας και η ομάδα του να πάρει τη νίκη. Μια νίκη η οποία θα διατηρήσει τους πράσινους σε τροχιά Ευρώπης ενώ όπως είναι τα πράγματα θα βγάλει και από τη μέση την ομάδα της Αμμοχώστου με την οποία έχουν τους ίδιους στόχους.

Όπως μας έδειξε ο Κώστας Καϊάφας ποτέ δεν δίστασε να ρίξει στον αγώνα νεαρούς ποδοσφαιριστές. Φτάνει αυτοί να τους δείξουν μέσα από τις προπονήσεις αλλά και από τις ευκαιρίες που τους δίνει πως μπορούν να ανταπεξέλθουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Βάθος υπάρχει στην ομάδα και μέσα από αυτό ο Κώστας Καϊάφας θα αποφασίσει για το ποιοι θα αγωνιστούν στο πολύ σημαντικό ντέρμπι της ομάδας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα