Ομόνοια: Η προσπάθεια, το ανακάτεμα και ο Κωνσταντίνος

Η Ομόνοια είχε σήμερα να ανέβει ένα βουνό. Το 3-0 ήταν πολύ μεγάλο για να ανατραπεί.

Το ζητούμενο ήταν για τους ΄΄πράσινους΄΄ να το παλέψουν, να παίξουν καλά και στη τελική να πάρουν μία νίκη γοήτρου. Η προσπάθεια υπήρξε, η Ομόνοια υπερείχε στο μέγιστο διάστημα, έκανε διπλάσιες τελικές προσπάθειες και είχε περισσότερες μεγάλες ευκαιρίες.

Εντούτοις για 3η φορά φέτος σε αιώνιο ντέρμπι, δεν μετουσίωσε την υπεροχή της. Από την άλλη μπορούσε και να δεχτεί γκολ, αφού ο ΑΠΟΕΛ

είχε τρεις μεγάλες ευκαιρίες. Εδώ είναι που χρειάζεσαι πάντα τον τερματοφύλακα σου με τον Παναγή να κάνει τρεις εξαιρετικές επεμβάσεις και να κερδίσει και περισσότερους πόντους και περισσότερη αυτοπεποίθηση. Ο νεαρός έχει σπουδαία αντανακλαστικά, αλλά κυρίως έχει αντίληψη της φάσης. Η σωστή του τοποθέτηση του επιτρέπει να μειώνει το πεδίο βολής του αντιπάλου. Έχει δρόμο να διανύσει, αλλά πατά και προχωρά με σταθερό βήμα.

Τέλος είναι και το ανακάτεμα της τράπουλας. Ο Καϊάφας ξεκίνησε με 3-5-2 μετά τη πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ένα σύστημα που του επέτρεπε να έχει επιθετικότητα, αλλά είχε τρωτά σημεία. Στη πορεία έκανε ανακατατάξεις και αλλαγές στη διάταξη και σε πρόσωπα. Σίγουρα έβγαλε πολλά συμπεράσματα. Την ίδια ώρα, έδωσε ανάσες και σε κάποιους παίκτες. Ο Ασσίς έπαιξε ουσιαστικά ένα ημίχρονο, ο Σκέμπρι το ίδιο, ο Κιρμ μισή ώρα, ο Οικονομίδης ξεκουράστηκε.

Υπήρχε κέρδος στη φρεσκάδα, γιατί το ματς που ακολουθεί με την ΑΕΚ είναι εξαιρετικά σημαντικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα