ΑΠΟΕΛ: Στόχος ήταν η πρόκριση και αυτήν πήρε

Μπορεί ο Τόρστεν Φίνκ να μην ήταν ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του και ειδικά στο πρώτο μέρος ωστόσο έμεινε ικανοποιημένος αφού οι ποδοσφαιριστές του πέτυχαν την ουσία. Αυτή ήταν η πρόκριση στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου για δεύτερη σερί χρονιά. Και αυτό έγινε.

Το 3-0 του πρώτου παιχνιδιού έδινε την ευκαιρία στον τεχνικό του ΑΠΟΕΛ να διαχειριστεί όπως θα ήθελε τον αγώνα ωστόσο ο Γερμανός τεχνικός το αντιμετώπιζε σαν να ήταν 0-0. Αυτό φανέρωσε και την σοβαρότητα που είχε ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές

του κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο όπως είναι η Ομόνοια.

Χωρίς πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του ο Τόρτσεν Φίνκξ προσπάθησε να πιέσει τους πράσινους ωστόσο το 3-5-2 του αντιπάλου αιφνιδίασε τον Γερμανό τεχνικό. Από τη στιγμή όμως που ευκαιρίες της Ομόνοιας δεν έγιναν γκολ τότε οι γαλαζοκίτρινοι δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα να διαχειριστούν τον αγώνα.

Όπως φάνηκε και στην πράξη η πρόκριση για τον μεγάλο τελικό κυπέλλου κρίθηκε από τον πρώτο αγώνα. Εκεί όπου ο ΑΠΟΕΛ έκανε ότι ήθελε την Ομόνοια με αποτέλεσμα να την κερδίσει με 3-0.

Πλέον ο ΑΠΟΕΛ έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το back to back στο κύπελλο ωστόσο αυτό που προέχει τη δεδομένη στιγμή είναι η Ανόρθωση το ερχόμενο Σάββατο για την 6η αγωνιστική των play-off του πρωταθλήματος. Ο τελικός κόντρα στην ΑΕΛ μπορεί να περιμένει.

Keywords
Τυχαία Θέματα