Ομόνοια: Η νίκη μετρά…η εμφάνιση υπενθυμίζει

Μετά από δυο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα κόντρα σε Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ, η Ομόνοια επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας την ΑΕΛ με 2-1 και παρέμεινε ζωντανή στον μεγάλο της στόχο όπου είναι η έξοδος στην Ευρώπη.

Μπορεί να πει κάποιος πως αυτή τη στιγμή μετρά μόνο η νίκη για την Ομόνοια αλλά από την άλλη μπορεί να πει κάποιος πως και πάλι οι πράσινοι κινήθηκαν σε απογοητευτικά νούμερα.

Η σημερινή εμφάνιση

δεν διέφερε από τις προηγούμενες κόντρα σε Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ. Παίκτες που αγωνίστηκαν και πάλι δεν πρόσφεραν και δίνουν την ευκαιρία στον νέο τεχνικό της ομάδας Πάμπο Χριστοδούλου να κάνει τις δικές τους σκέψεις.

Το ότι σήμερα η Ομόνοια κέρδισε οφείλεται σε μονάδες και ειδικά στον Δημήτρη Χριστοφή, αλλά και στην εμπειρία και την ψυχραιμία του Νταρμπισαϊρ. Ότι καλό είχε να δείξει η Ομόνοια στο πρώτο μέρος ήταν το γκολ του άσου των πρασίνων. Από δική του ενέργεια και μέσα από δυο ποδοσφαιριστές έκανε το σουτ ξεγελώντας και τον Ρομό δίνοντας το προβάδισμα στην Ομόνοια. Την ευκαιρία του βρήκε και ο Άγγλος επιθετικός ο οποίος με ψυχραιμία πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακας της ΑΕΛ χαρίζοντας την νίκη στην Ομόνοια.

Το ότι οι πράσινοι θέλουν δουλειά είναι δεδομένο. Το ότι ο νέος τεχνικός άρχισε να ξεκαθαρίζει ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν και αυτό είναι δεδομένο. Ωστόσο τα πάντα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα όταν θα ξεκαθαρίσει στο εάν η Ομόνοια εξασφαλίσει ή όχι Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα