Ομόνοια: «Επιλογές υπάρχουν»

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ…το ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΑΠΟΕΛ μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας Αντρέας Δημητρίου.Οι δηλώσεις:Για την νίκη κόντρα στην ΑΕΛ: «Όταν υπάρχουν μαζεμένες απουσίες νομίζω την κάθε μάδα επηρεάζει. Αυτό που οφείλεις να κάνεις είναι να σε επηρεάσει στον λιγότερο δυνατό βαθμό ή να φτιάξεις μια ομάδα με αυτούς που έχεις και να κερδίσεις τον αγώνα.

Αυτό κάναμε. Φτιάξαμε το πλάνο μας πάνω σ’ αυτούς τους παίκτες και λειτούργησαν όλα. Η ομάδα έβγαλε πάθος τσαμπουκά και δούλεψε σαν σύνολο και. Σκοράραμε, κινδυνέψαμε ελάχιστα και πήραμε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο που θα μας βοηθήσει τόσο βαθμολογικά και ψυχολογικά για τη συνέχεια. Για να έχει όμως την αξία του αυτό το διπλό θα πρέπει να κερδίσουμε και το ερχόμενο Σάββατο και μαζί με τον κόσμο μας να κάνουμε την προσπάθεια μας για να πάρουμε ακόμη ένα τρίποντο».

Για την εικόνα της ομάδας και τα αγωνιστικά δεδομένα του ντέρμπι: «Η αγωνιστική πειθαρχία είναι δεδομένη στην Ομόνοια. Θα περιμένουμε ακόμη μια, δυο μέρες για να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση των Ρόντρι, Φυλακτού και Ρούνιε . Επιστρέφουν σίγουρα Λιοπλιανίτσε και Ασις. Εκτός σίγουρα οι Ποτέ και Ρούμπιο. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με την ΑΕΛ φρόντισαν να αποδείξουν στον προπονητή τους ότι επιλογές υπάρχουν»

Για τον κόσμο της ομάδας: «Είναι δεδομένο πως θα έχουμε τρεις κερκίδες γεμάτες. Η προπώληση ξεκινά από σήμερα. Ο κόσμος είναι ικανοποιημένος από την ομάδα του και την προσπάθεια που γίνεται και σίγουρα θα είναι εκεί. Η ομάδα θα πρέπει να του προσφέρει χαρά κάτι που δεν έκανε στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Θα προσπαθήσουμε όλοι να του δώσουμε αυτή τη χαρά».

Keywords
Τυχαία Θέματα