Ομόνοια: Είδε ΑΠΟΕΛ και καταστρώνει το πλάνο

Την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενο τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του, τον ΑΠΟΕΛ είχε σήμερα ο τεχνικός της Ομόνοιας Κώστας Καϊάφας. Ο Κύπριος τεχνικός βρέθηκε στο ΓΣΠ και είδε από κοντά τους γαλαζοκίτρινους να παίρνουν την πρόκριση για τα ημιτελικά του κυπέλλου ωστόσο δεν έφυγε με καθαρή εικόνα.

Αυτό γιατί ο συνάδελφος του Τόρστεν Φινκ ανακάτεψε γερά την τράπουλα του αφού προχώρησε σε εννέα αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Προσπάθησε ο Γερμανός

τεχνικός να θολώσει κάπως τα νερά, καταφέρνοντας το πάντως σε μεγάλο βαθμό.

Ωστόσο ο στόχος των πρασίνων παραμένει πάντα ο ίδιος. Η νίκη. Ο Κώστας Καϊάφας είδε αυτά που είδε και πλέον θα πρέπει να περάσει το δικό του τρόπο ανάπτυξης στους ποδοσφαιριστές του. Οι πράσινοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά και την ήττα από την ΑΕΚ αφού στόχος παραμένει η έξοδος στην Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος.

Άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη θα θεωρείται πισωγύρισμα αφού οι αγωνιστικές λιγοστεύουν και σίγουρα δεν θα είναι υπέρ της ομάδας του τριφυλλιού αλλά και στον στόχο που είχαν θέσει από την αρχή της χρονιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα