ΑΠΟΕΛ: Με ένα σμπάρο… τρία τρυγόνια

Οι πολλές αλλαγές, όσο βάθος και αν έχει μία ομάδα, επηρεάζουν. Δίνουν μεν φρεσκάδα , αλλά από την άλλη δημιουργούν θέμα ανταγωνιστικότητας και κυρίως χημείας, συνοχής.

Η φρεσκάδα υπήρχε, στα τρεξίματα, στις πιέσεις, στις προσωπικές μονομαχίες. Υπήρχαν όμως και άλλα πολλά. Και συνοχή και καλή μπάλα και σωστή εφαρμογή του πλάνου. Σίγουρα ο Φινκ σχεδίασε πολύ καλά τα πράγματα και τα δούλεψε στις τελευταίες προπονήσεις.

Ο ΑΠΟΕΛ δικαιούτο ένα γκολ

πολύ πριν κληθεί ο killer Τζιμπούρ να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από όλους. Ο Αλγερινός κερδίζει τους τίτλους στα ρεπορτάζ, αλλά όλοι όσοι κλήθηκαν σήμερα ν΄ αγωνιστούν διεκδικούν τίτλο κορυφαίου. Γιατί όλοι έδωσαν το 110%.

Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε μία μεγάλη πρόκριση, απόλυτα δίκαια. Αλλά κέρδισε επίσης άλλα δύο σημαντικά πράγματα. Ξεκάθαρα ο Φινκ, επέλεξε να δώσει ανάσες στους πλείστους (επί ημερών του στον Αρχάγγελο) βασικούς, ενόψει Ομόνοιας και play-off. Θα τους έχει φρέσκους.

Έδειξε όμως εμπιστοσύνη σε ρεζέρβες του. Με την απόδοση τους δικαίωσαν τον προπονητή τους και παράλληλα τους εαυτούς τους. Αυτό είναι εξίσου μεγάλο κέρδος, γιατί δείχνουν έτοιμοι να ανταποκριθούν στα δύσκολα

Keywords
Τυχαία Θέματα