Ομόνοια: Αυτή τη φορά επιβάλλεται…

Για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη θα πρέπει η Ομόνοια να πάρει τη νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο Σάββατο ή τουλάχιστον να μην χάσει από τους γαλαζοκίτρινους.

Η βαθμολογική διαφορά από την ΑΕΚ και την Ανόρθωση είναι τέτοια που δεν αφήνει πολλά περιθώρια για απώλειες βαθμών στους πράσινους και σίγουρα αυτή τη φορά όπως τόνισε και ο τεχνικός της ομάδας επιβάλλεται να γίνει τα παραπάνω βήμα.

Όσες φορές

οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Καϊάφα έπρεπε να κάνουν τα παραπάνω βήμα δεν τα κατάφερναν όπως έγινε βέβαια και στον αγώνα με την ΑΕΚ. Αυτό ήταν και το παράπονο του Κύπριου τεχνικού από τους ποδοσφαιριστές. Κακά τα ψέματα αν οι πράσινοι έπαιρναν τη νίκη κόντρα στην ομάδα της Λάρνακας τότε θα μπορούσαμε σήμερα να μιλάγαμε για ένα διαφορετικό ντέρμπι αιωνίων.

Όχι πως δεν υπάρχουν οι μαθηματικές ελπίδες για τον τίτλο αλλά είναι θα ήταν εντελώς διαφορετικά αν η βαθμολογική διαφορά μειωνόταν από τους γαλαζοκίτρινους.

Όπως και να έχουν τα δεδομένα για τους πράσινους δεν αλλάζουν. Η νίκη μετά από δέκα παιχνίδια (8 πρωταθλήματος και δυο κυπέλλου), κόντρα στους γαλαζοκίτρινους είναι μονόδρομος. Περισσότερο για να σπάσει αυτό το αρνητικό σερί που έχουν οι πράσινοι και κυρίως για να βρεθούν και πιο κοντά στον μεγάλο τους στόχο όπου είναι η έξοδος στην Ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα