Ο... διπλός στόχος της "ελαφράς ταξιαρχίας"

Πανέτοιμος για τη νέα πρόκληση που έχει ενώπιόν του, ο Άρης θέλει να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα με το δεξί. Φυσικά το έργο του το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στη συμπολίτιδα ΑΕΛ θα είναι πάρα πολύ δύσκολο, όμως ο Νικόλας Μαρτίδης έχει προετοιμάσει την ομάδα του με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να είναι σε θέση να διεκδικήσει βαθμολογικό κέρδος και από τους μεγάλους.

Ο Άρης

φέτος θα είναι μια νέα ομάδα, και αυτό φαίνεται και από τις 15 μετεγγραφές που έκανε το καλοκαίρι. Ήρθαν παίκτες για όλες τις γραμμές, με μοναδικό σκοπό να τον ενισχύσουν και να καλύψουν τα κενά που έδειξε να έχει η ομάδα στο περσινό πρωτάθλημα. Από το περσινό ρόστερ έμειναν μόλις 12 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι δύο είναι μικροί της εφηβικής ομάδας. Από τους ξένους έμειναν μόνον τέσσερεις, ο παλιός Μαραγκουδάκης, τα αποκτήματα του Ιανουαρίου, Αουρέλιο και Γιούσεφ, και ο Ράντου.

Ο Νικόλας Μαρτίδης θεώρησε αναγκαία τη "σκούπα", για να φτιάξει μια ομάδα όπως ο ίδιος τη θέλει, που να ταιριάζει στην αγωνιστική φιλοσοφία του. Μια ομάδα που να έχει διάθεση να δουλέψει μέσα στο γήπεδο, σε άμυνα και επίθεση, για να μπορέσει να φθάσει στον στόχο της.

Μια και ο λόγος για στόχο, στον Άρη φέτος είναι διπλός. Ο πρώτος είναι, φυσικά, η ομάδα να παραμείνει για άλλη μια χρονιά στη μεγάλη κατηγορία και οι φίλοι του να θυμηθούν τα προ 30ετίας, όταν οι πράσινοι ήταν μόνιμοι κάτοικοι της πρώτης κατηγορίας. Ο δεύτερος είναι να προσπαθήσει να πλασαριστεί όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Αν το καταφέρει αυτό ο Άρης, τότε η φετινή χρονιά θα είναι η βάση πάνω στην οποία θα κτίσουν για τα επόμενα χρόνια στην ομάδα της Λεμεσού.

Keywords
Τυχαία Θέματα