Ολυμπιακός: Χωρίς Καμπιάσο στην Κροατία!

Πλήγμα για τον Ολυμπιακό λίγες μέρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, καθώς ο Εστεμπάν Καμπιάσο έχει ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και έμεινε εκτός αποστολής.

Ο Αργεντινός μέσος των «ερυθρόλευκων» ένιωσε ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και παρά το γεγονός πως ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός, αποφασίστηκε από τον Μάρκο Σίλβα να μείνει στην Αθήνα και να μην ταξιδέψει στην Κροατία,

μια και δεν υπάρχει χρόνος για αποθεραπεία. Άλλωστε, οι Πειραιώτες θα αναχωρήσουν το πρωί της Δευτέρας (19/10) για το Ζάγκρεμπ και ο διεθνής άσος θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη.

Παράλληλα, εκτός έμεινε, για μία ακόμα φορά, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, καθώς συνέχισε ατομικά, ο Γιάννης Μανιάτης που είναι τραυματίας, ενώ προβλήματα αντιμετωπίζουν ακόμα και οι Νταβίντ Φουστέρ και Τζίμι Ντουρμάζ. Ο Ισπανός έχει έναν ελαφρύ μυϊκό τραυματισμό στη δεξιά γάμπα και θα μείνει εκτός για 10 μέρες, ενώ ο Σουηδός καταπόνησε τον οργανισμό του με το οίδημα που τον ταλαιπωρούσε και θα κινηθεί συντηρητικά στις επόμενες προπονήσεις.

Ακόμα, ενοχλήσεις στους κοιλιακούς ένιωσε και ο Αυλωνίτης, ελέω κόπωσης από τις προπονήσεις και έμεινε προληπτικά εκτός, χωρίς να αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό.

Αντίθετα, στην αποστολή μετέχουν οι: Ρομπέρτο, Καπίνο, Χουτεσιώτης, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Κασάμι, Λάτσι, Μαζουάκου, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα