Ανόρθωση: Με φάρο το περσινό

Τον Απόλλωνα μέσα στο Τσίρειο αντιμετωπίζει σήμερα στις 18:00 η Ανόρθωση. Η ομάδα του Αντρέ Πάους ψάχνει τη νίκη για διάφορους λόγους με κυριότερο του ότι σε περίπτωση νίκης θα αυξήσει τη διαφορά της από τους γαλάζιους της Λεμεσού στους έξι βαθμούς. Αυτός είναι ένας από τους μεγάλος στόχους για την ομάδα του Ολλανδού τεχνικού και από την άλλη για να επανέλθει στις επιτυχίες μετά και το στραβοπάτημα κόντρα στην Αγία Νάπα.

Πάντως η Κυρία ξέρει τα μονοπάτια μέσα στο Τσίρειο. Η τελευταία μεγάλη νίκη της ομάδας του Αντρέ Πάους και μάλιστα εκτός έδρας ήταν την περσινή χρονιά

και πάλι κόντρα στον Απόλλωνα μέσα στο Τσίρειο με 1-3. Μια νίκη που αποδείχθηκε στη συνέχεια του πρωταθλήματος μοιραία για την ομάδα της Λεμεσού.

Τώρα τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Μπορεί να μην καθορίζει κάτι ωστόσο στην οικογένεια της ομάδας της Αμμοχώστου θέλουν όσο τίποτα άλλο τη νίκη. Για τους λόγους που προαναφέραμε για να συνεχίσει το έργο της προς την υλοποίηση των φετινών της στόχο.

Η αισιοδοξία για το αποτέλεσμα πηγάζει από παντού. Ακόμη και ο κόσμος της ομάδας εξάντλησε μέσα σε μια μέρα τα εισιτήρια που του αναλογούσαν για το ντέρμπι. Θέλει να είναι κοντά στην ομάδα του και να την σπρώξει προς την μεγάλη νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα